Komentara: 1
Pregleda: 2953

UG "Photowalkers" u akciji obeležavanje Svetskog dana "Help portreta"

07.12.2013. u 10:55h
UG "PhotoWalkers" uz podršku Kancelarije za mlade Grada Subotica i fotografske radnje "Photo Focus" danas organizuje fotografisanje dece iz Školskog centra za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica povodom Svetskog dana HELP PORTRETA.
UG "Photowalkers" u akciji obeležavanje Svetskog dana "Help portreta"

Ideja o HELP PORTRETU potekla je od fotografa Jeremyja Cowarta, pa se svake godine, prve subote u decembru, fotografi širom sveta ujedinjuju oko ideje pravljenja portreta ljudi iz lokalne zajednice koji nisu u mogućnosti to sami sebi da priušte - bolesni, hendikepirani, samohrane majke, socijalno ugrožene grupe i slično.

Akcija se odvija isključivo u humanitarne svrhe i poklanjaju se fotografije izrađene na papiru. Usput se prikuplja pomoć u vidu odeće, igračaka, ćebadi, knjiga i drugo, po potrebi. UG "PhotoWalkers" učestvuje u ovoj akciji treću godinu zaredom.

Ova akcija se održava danas (7. decembar) u periodu od 11 do 14 časova u kancelarija BOC-a, na Otvorenom univerzitetu (I sprat).

Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2953
Povezane teme

photowalkers

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.