Komentara: 2
Pregleda: 2565

Udruženja Crnogoraca dodelilo 110 paketića učenicima OŠ "Sečenji Ištvan" i OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

30.12.2013. u 15:52h
Izvor: RTV Yueco
Članovi Udruženja Crnogoraca Subotice posetili su danas đake OŠ „Sečenji Ištvan“ na Kelebiji i uručili im novogodišnje paketiće. Paketići su dodeljeni deci lošeg materijalnog stanja, od kojih većina pripada romskoj populaciji. Pored đaka OŠ „Sečenji Ištvan“, od Udruženja Crnogoraca, paketiće su dobili i učenici ОiSŠ “Žarko Zrenjanin“.
Udruženja Crnogoraca dodelilo 110 paketića učenicima OŠ "Sečenji Ištvan" i OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Većina đaka drugog razreda OŠ „Sečenji Ištvan“ nije nikada od Deda Mraza dobila poklon, pa im је današnja dodela paketića pričinila veliku radost. Pored knjižica za kraj polugodišta, svako dete dobilo je  punu kesu  poklona.

Skoro 90 odsto dece pripadaju porodicama, koje su korisnici socijalne pomoći, pa je u dogovoru sa učiteljicom, odlučeno da se u paketićima, pored igračaka, nađe i pribor za ličnu higijenu, kao i nastavne aktivnosti.

Paketići namenjeni deci ove škole, samo su deo humanitarnih aktivnosti koje je pokrenulo subotičko Udruženje Crnogoraca. Prilozima članova i prijatelja, sakupljeno je 110 paketića.

Novogodišnje i božićne praznike, učiniće lepšim i deci OiSŠ “Žarko Zrenjanin“, koja su takođe, dobila poklone.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2565
Povezane teme

deda mraz

udruženje crnogoraca subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.