Komentara: 11
Pregleda: 4641

Učenici Politehničke škole krečili grafite u centru grada

12.03.2013. u 18:22h
Izvor: RTV Yueco
Krečenjem stubova kod Robne kuće “Centar”, desetak učenika završnih razreda Politehničke škole i ove godine je počelo sa lepim i korisnim aktivnostima praktične nastave.
Učenici Politehničke škole krečili grafite u centru grada

Ovi učenici, sprovodeći praksu iz obazovnog programa, ulepšavaju grad, kreče grafite na nekoliko lokacija u centru grada, čime čine grad lepšim. Finansijsku podršku ovoj akciji koja je ustanovljena prošle godine pružila je lokalna samouprava.

Završni razred dekoratera zidnih površina i molera Politehničke škole spojio je lepo i korisno i ove godine. Desetak učenika su svoju praktičnu nastavu ponovo izveli krečeći grafite na nekoliko lokacija u gradu – kod Robne kuće u centru grada, Robne kuće Beograd i Doma vojske.

Ovim učenici Politehničke škole nastavljaju praksu ustanovljenu prošle godine, kada su na istim lokacijama krečili grafite.

Kao i prošle, i ove godine su učenici imali podršku lokalne samouprave. Naime, Grad Subotica je pružio finansijsku podršku nabavci materijala za krečenje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 4641
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.