Komentara: 38
Pregleda: 16685

Ubistvo Milice Barašin i posle sedam godina nerešeno

07.10.2017. u 04:52h
Izvor: Subotica.com
Na današnji dan, pre sedam godina kod Somborske pruge u naselju Zorka svirepo je ubijena 16-godišnja devojčica Milica Barašin.
Ubistvo Milice Barašin i posle sedam godina nerešeno

Milicin ubica do danas nije pronađen, a istraga je, prema nezvaničnim informacijama, počela gotovo ispočetka.

- Čula sam da su neki njeni prijatelji pozvani da ponovo daju iskaz i da se sve ispočetka proverava. Stalno odlazim da se raspitujem, u policiji mi je rečeno da nisu dužni da javno iznose dokle su stigli, ali da rade na slučaju - kaže Svetlana Simendić, majka ubijene devojčice. - Iskreno, izgubila sam nadu da će se rešiti, da će ubica biti pronađen. Neće mi biti lakše i ako ga uhvate, ali samo želim da znam razlog, šta mu je moje dete skrivilo...

Suze same naviru. Kao da je bilo juče. Svetlana se vratila sa posla i kada je videla da Milice nema kući počela je da se brine. Devojčica se u to vreme vraćala kući iz grada, kada ju je u mrklom mraku, muškarac sa kapuljačom napao s leđa, prevukao preko pruge i tamo zverski ubio presecajući joj glavnu aortu na vratu. Postoje ljudi koji su je videli kako sama skreće ka pruzi, gde je samo 15-ak minuta kasnije policija pronašla njeno beživotno telo.

Ubistvo Milice Barašin i posle sedam godina nerešeno

- Ispitano je stotine svedoka, a navodno je ispod njenih noktića pronađen DNK ubice, a postoje i tri očevica. Propust je izgleda napravljen još iste večeri, kada se nisu zatvorile granice, a sumnjam i da su uključene bazne stanice da se provere mobilni telefoni na mestu zločina – sleže ramenima neutešna majka. - Kažu da nemaju DNK u bazi podataka i da se čeka da napravi novi zločin pa da ga uhvate. Mora li još neki mladi život da bude ugašen na ovako strašan način da bi se nešto rešilo...

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 16685
Povezane teme

Milica Barašin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.