Komentara: 4
Pregleda: 9339

Ubica priznao i opisao svoj zločin

15.11.2011. u 09:41h
Izvor: Press Online
Ubica priznao i opisao svoj zločin

Ljubavni par G. R. (24) i S. U. (16) iz Bajmoka uhvaćen je juče na granici sa Mađarskom, posle više od tri nedelje skrivanja zbog ubistva Stane Ivanković (57). Boni i Klajd sa severa Bačke nakon monstruoznog zločina krili su se u pograničnim selima, ali ih je srpska policija locirala i uz pomoć mađarskih vlasti uhapsila.

Mladić je odmah priznao ubistvo i opisao ceo zločin, dok je devojčici nuđeno da se spase tako što će sarađivati sa policijom i svaliti svu krivicu na dečka, ali je ona to odbila i, iz patološke ljubavi prema njemu, priznala da je i sama dobrovoljno učestvovala u ubistvu. Ona prilikom hapšenja nije želela da se rastane od njega i, kako smo saznali, veoma je teško podnela razdvajanje, vrištala je i molila da ih ostave zajedno.

Sesnaestogodišnja S. U. je zbog opsesivne privrženosti svom dečku, inače osuđivanom narkomanu, tipovala kuću Ivankovićeve, koju je čuvao njen otac Nikola i u kojoj je Stana navodno skrivala ušteđevinu zarađenu u Nemačkoj. Njih dvoje su sredinom oktobra ušli u Staninu kuću u nameri da uzmu pare, a šta se tada dešavalo detaljno je opisao sam ubica posle hapšenja.

Nije hteo da je ubije

- G. R. je priznao zločin, ali je napomenuo da mu nije bio cilj da ubije Stanu, već samo da ukrade novac. Međutim, ona ga je uhvatila u krađi i pokušala da ga zaustavi, nakon čega ju je on pretukao. Opisao je kako je nakon brutalnog udaranja ugušio nesrećnu ženu, zatim ju je umotao u najlon kesu i ostavio u podrumu njene kuće - kaže naš sagovornik iz policije.

Dva dana posle ubistva par je pobegao iz sela, što je odmah ukazalo na to da je povezan sa zločinom. Otac devojčice je posle tri dana prijavio nestanak, a policija je tragajući za njima otkrila da su prešli mađarsku granicu i da preživljavaju tako što kradu po kućama na koje naiđu.

Povezane vesti:
Ubicu odala platna kartica žene koju je zadavio i zakopao

Izvor: Press Online
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 9339
Povezane teme

Bajmok

ubistvo u bajmoku

teško ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.