Komentara: 2
Pregleda: 3111

U utorak više naselja, uključujući i Palić, bez gasa

19.08.2023. u 13:25h
Izvor: Subotica.com
U utorak više naselja, uključujući i Palić, bez gasa

Zbog radova na izgradnji distributivne gasne mreže – prespajanje novog gasovoda sa postojećim, a u cilju omogućavanja daljih radova na Projektu izgradnje brze pruge Beograd – Budimpešta, deonica Novi Sad – Subotica – državna granica sa Mađarskom, u UTORAK (22. avgust) doći će do privremenog prekida u snabdevanju prirodnog gasa u Radanovcu, na Paliću, u delu MZ „Novi grad“ (ulice Đorđa Natoševića, Magnetna polja i Tuk ugarnice) i deo Senćanskog puta od prečistača do auto-puta.

U utorak više naselja, uključujući i Palić, bez gasaZbog ovih radova u navedenom terminu JKP „Suboticagas“ Subotica neće moći da izvrši svoju obavezu snabdevanja potrošača prirodnim gasom, te mole potrošače za razumevanje.

Kako je najavljeno iz ovog preduzeća, tog dana (utorak) dovod gasa će biti obustavljen u 6 časova ujutro a očekivani prekid je 24 časa od momenta isključenja.

Dežurne službe JKP „Suboticagas“ Subotica će tog dana, kao i narednih dana biti na raspolaganju potrošačima neprekidno 24 časa. Telefoni dežurnih službi su: 024/641-211 i 0800/100-202.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 4 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 3111
Povezane teme

suboticagas

radovi na gasovodnoj mreži

gasovodna mreža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.