Komentara: 19
Pregleda: 12698

U tri saobraćajne nezgode poginula žena, više osoba povređeno

09.03.2018. u 13:31h
Izvor: RTV
Jedna osoba je poginula, a više njih povređeno u tri saobraćajne nesreće koje su se dogodile prethodne noći na putevima u okolini Subotice. Kako je za RTV potvrđeno u Policijskoj upravi Subotica i Opštoj bolnici, dve povezane saobraćajne nesreće dogodile se jutros posle 4 i 20 na auto-putu u blizini Bačke Topole.
U tri saobraćajne nezgode poginula žena, više osoba povređeno

U trenutku kada je saobraćajna policija vršila uviđaj, na policijskog službenika naletelo je vozilo beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Ukrajine, a tom prilikom teže je povređen policajac. On je zbrinut u Opštoj bolnici Subotica i nije u životnoj opasnosti. Pored njega, teže je povređena još jedna osoba, čije stanje je takođe stabilno. U ove dve povezane nesreće lakše su povređene još dve osobe, majka i dete, koji su pušteni na kućno lečenje.

Druga saobraćajna nesreća dogodila se oko pet časova ujutro u naselju Aleksandrovo, na izlazu iz Subotice ka Bačkoj Topoli, gde je došlo do direktnog sudara dva automobila.

Žena koja se nalazila na volanom Renoa 4 tom prilikom je izgubila život, dok je još jedna osoba zadobila lakše telesne povrede.

Po zbrinjavanju povređenih i uviđaja, vozila su uklonjena sa saobraćajnica, nakon čega je u jutarnjim časovima saobraćaj normalizovan.


U noćnoj smeni, poziv Službi hitne medicinske pomoći je upućen u 4:25 časova. Dve lekarske ekipe su učestvovale u zbrinjavanju povređenih. Tri pacijenta su upućena na bolničko lečenje. Neposredno po završetku intervencije, usledio je drugi poziv u 5:40 za saobraćajnu nesreću na putu ka Žedniku. Dva pacijenta su transporovana u Opštu bolnicu Subotica.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 19
Pregleda: 12698
Povezane teme

saobraćajna policija

saobraćajna nezgoda

sudar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.