Komentara: 39
Pregleda: 7630
Foto

U toku završni radovi u ambulanti na Prozivci

02.08.2022. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
Nakon nešto više od godinu dana, građevinski radovi na izgradnji ambulante u naselju Prozivka su završeni.
U toku završni radovi u ambulanti na Prozivci

Gledajući objekat spolja, a i pomalo unutra, radovi su u najvećoj meri završeni, a kako saznajemo preostalo je da se odrade sitni radovi i dorade, nakon čega se očekuje dobijanje upotrebne dozvole čime će se stvoriti uslovi da ambulanta krene sa prijemom pacijenata. 

Podsećamo, pre nešto više od godinu dana položen je kamen temeljac za izgradnju ambulante na Prozivci. Nakon tri decenije čekanja, Prozivčani su sa oduševljem reagovali na vest o izgradnji ovog objekta. 

Ambulanta će biti urađena po najvišim standardima rada u zdravstvu, biće obezbeđen parking prostor i posebni ulaz osoblje i pacijente. Projekat je od izuzetnog značaja za grad a realizuje se putem republičke Kancelarije za javna ulaganja a njegova vrednost je oko 60 miliona dinara - najavio je tada gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić.

U toku završni radovi u ambulanti na ProzivciU toku završni radovi u ambulanti na ProzivciNakon 13 meseci od ove izjave, čini se da bi Prozivčanima uskoro mogla biti otvorena vrata nove, moderne ambulante koja se sastoji iz 4 ordinacije, sale za intervenciju, EKG dijagnostiku, kancelarije i pomoćnih prostorija.

- Zdravstvene usluge će se pružati uglavnom odraslom stanovništvu, u četiri ambulante radiće osam timova. Ona će u velikoj meri rasteretiti ambulante u Keru i Kumičićevoj ulici i za sada imamo dovoljno kadra – nadovezala se prilikom polaganja kamen temeljca Ivanka Beoković, direktorka Doma zdravlja Subotica.

Na konkretniji datum stavljanja objekta u funkciju ipak ćemo morati sačekati.

Izvor: Subotica.com
Ambulanta "Prozivka" - obilazak radova Ambulanta "Prozivka" - obilazak radova Ambulanta "Prozivka" - obilazak radova Ambulanta "Prozivka" - obilazak radova Ambulanta "Prozivka" - obilazak radova Ambulanta "Prozivka" - obilazak radova Ambulanta "Prozivka" - obilazak radova Ambulanta "Prozivka" - obilazak radova
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 39
Pregleda: 7630

Povezane vesti

Povezane teme

ambulanta

ambulanta prozivka

naselje prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.