Komentara: 0
Pregleda: 1721

U toku zakazivanje lekarskih pregleda predškolaca

22.03.2023. u 10:51h
Izvor: Subotica.com
U toku zakazivanje lekarskih pregleda predškolaca

Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece pri Domu zdravlja Subotica izdala je obaveštenje u vezi sa zakazivanjem lekarskih pregleda predškolaca za upis u prvi razred, uzrast 2016 /februar 2017.

- Sistematski pregledi za upis budućih prvaka u Subotici već uveliko su u toku i organizuju se prema unapred pripremljenom rasporedu koji se dostavlja svim vrtićima u gradskim i prigradskim naseljima - kaže dr Josipa Krajninger Parčetić, pedijatar u Službi za zdravstvenu zaštitu žena i dece Subotica - Pregledi će se obavljati do 31. maja, odnosno do kada traje upis i sva deca će stići da obave potrebne preglede i vakcinacije. U vezi sa zakazanim terminom roditelji treba da se interesuju kod vaspitača.

Kako objašnjavaju u Domu zdravlja, ovakva praksa organizacije sistematskih pregleda je ista svake godine i pokazala se efikasnom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1721
Povezane teme

zdravstveni pregledi

sistematski pregled

zakazivanje pregleda

josipa krajinger

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.