Komentara: 20
Pregleda: 5978
Foto

U toku radovi na proširenju Izvorske ulice

11.12.2021. u 19:40h
Izvor: Subotica.com
Radovi na proširenju Izvorske ulice, od Bajnatske do Beogradskog puta, su u punom jeku.
U toku radovi na proširenju Izvorske ulice

Kolovoz se rekonstruiše u dužini od 250 metara, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno oko 3.5 miliona dinara.

- Rekonstrukcija ove važne saobraćajnice podrazumeva proširenje kolovoza u zoni raskrsnice sa Beogradskim putem, tako da se dodaje dodatna traka za leva skretanja. Time ce se povećati bezbednost kao i protočnost saobracaja – objašnjava Srđan Bošnjak iz Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanizam I stanovanje. - Trenutno su urađeni svi pripremni radovi i kolovoz je pripremljen za presvlačenje novim slojem habajućeg asfalta.

U toku radovi na proširenju Izvorske uliceCeo posao je počeo 29. novembra, a ukoliko vremenske prilike dozvole, u ponedeljak će biti postavljen završni sloj asfalta.

Izvor: Subotica.com
Proširenje Izvorske ulice i izgradnja Lidla na Prozivci Proširenje Izvorske ulice i izgradnja Lidla na Prozivci Proširenje Izvorske ulice i izgradnja Lidla na Prozivci Proširenje Izvorske ulice i izgradnja Lidla na Prozivci Proširenje Izvorske ulice i izgradnja Lidla na Prozivci Proširenje Izvorske ulice i izgradnja Lidla na Prozivci Proširenje Izvorske ulice i izgradnja Lidla na Prozivci Proširenje Izvorske ulice i izgradnja Lidla na Prozivci
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 20
Pregleda: 5978
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

izvorska ulica

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.