Komentara: 1
Pregleda: 1529

U toku prijave za smotru recitatora "Pesniče naroda mog"

28.02.2021. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Opštinska smotra recitatora "Pesniče naroda mog" održaće se u petak, 12. marta, na sceni "Jadran" Narodnog pozorišta, a zainteresovani učenici mogu da se prijave do petka, 5. marta.
U toku prijave za smotru recitatora "Pesniče naroda mog"

Početak smotre recitatora na srpskom, hrvatskom, mađarskom i drugim jezicima nacionalnih zajednica, zakazan je za 9 časova, a biće održana uz poštovanje svih propisanih mera prevencije i sprečavanja širenja zaraze izazvane korona virusom.

Raspored smotre je orijentaciono utvrđen, te je tako predviđeno da od 9 do 11 časova nastupaju učenici od 1. do 4. razreda, od 11 do 13 časova učenici od 5. do 8. razreda, a od 13 do 15 časova učenici srednjih škola.

Zainteresovani učenici koji žele da učestvuju u smotri recitatora mogu da se prijave do petka, 5. marta, popunjavanjem obrasca koji će dostaviti Gradskoj biblioteci Subotica.

Viši rang takmičenja, odnosno Zonska smotra, održaće se u petak, 19. marta, takođe na sceni "Jadran" od 9 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1529
Povezane teme

gradska biblioteka

biblioteka subotica

gradska biblioteka subotica

smotra recitatora

recitatori

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.