Komentara: 21
Pregleda: 5657
Video
Foto

U toku nanošenje novog asfalta u ulici Bose Milićević

28.11.2017. u 13:55h
Izvor: Subotica.com
U toku nanošenje novog asfalta u ulici Bose Milićević

Radovi na nanošenju novog asfaltnog sloja u ulici Bose Milićević, koja je bila u veoma lošem stanju, započeli su danas i trebalo bi da budu završeni u narednih desetak dana. Novi asfaltni sloj, postaviće se na deonici od Palićkog puta do ulice Vase Stajić.

- U toku izvođenja radova, pristup svim institucijama će biti omogućen, jer će se oni izvoditi u tri dela, tako da će se saobraćaj nesmetano odvijati. Jedino što bismo zamolili sugrađane, jeste da u toku radova, ne parkiraju svoja vozila u tom delu ulice - naveli su iz JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica.

Ovim radovima, završiće se svi radovi na rekonstrukciji ulica i popravki kolovoza koju su planirani za 2017. godinu u našem gradu.

U toku nanošenje novog asfalta u ulici Bose Milićević

U toku ove godine, JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje je izvršilo rekonstrukciju ulica ukupne dužine oko 5 kilometara, među kojima su ulice Starine Novaka, Vlasenička, Bregalnička, Moravska, Kralja Zvonimira, Kolubarska, Stevana Mokranjca, Šabačka, Slavonska, Vuka Mandušića, Sivački put, Đure Daničića, Vase Stajića i Majšanski put, dok su u Bajmoku rekonstruisane Preradovićeva i Vojvođanska ulica.

Od planskih popravki kolovoza, novi asfaltni sloj nanesen je u zoni pružnog prelaza u Tolminskoj ulici i ulici Đorđa Natoševića kod Javnih skladišta, a takođe su uređeni pešaški prelazi na Aleji maršala Tita, čime je povećana bezbednost saobraćaja i omogućeno nesmetano kretanje pešaka duž šetališta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 21
Pregleda: 5657
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

asfaltiranje

javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

jp za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.