• Pregleda: 3652

U toku je konkurs za smeštaj brucoša

U toku je konkurs za smeštaj brucoša
Studentski centar u Subotici raspisao je konkurs za smeštaj brucoša u domove koji traje do 15. septembra. Nakon toga, do 30. oktobra, za smeštaj mogu da konkurišu i ostali studenti. Pravo na smeštaj po povlašćenoj ceni od hiljadu sto dinara mesečno, imaju studenti koji studiraju na teret budžeta.

Svake godine ostane dovoljan broj slobodnih mesta i za samofinansirajuće studente, koji mesečno za boravak i usluge u domu plaćaju oko pet hiljada dinara. Ograničenja nema kod studenata koji žele da se hrane u restoranima Studentskog centra, a jedan ručak za one na budžetu staje 55 dinara.

Zainteresovani mogu da konkurišu za mesto u domu i putem interneta na adresi scsu.org.rs
Izvor: Radio Subotica

povezane teme

3
Лука Odgovori
Једино што је сигурно је да ће бруцоши из Црне Горе - страни држављани у Србији имати:
1. Бесплатно школовање
2. Бесплатни смештај у дому
3. Бесплатно лечење на студентској поликлиници
4. Вероватно обезбеђено радно место у јавном сектору на месту менаџера или директора који ће опет да бургија и доводи фамилију из стране земље у Србију и која ће ићи утабаним стазама на рачун народа у Србији.

Поздрав од огорчених али не и побеђених.
Tomislav Odgovori
Potpuno se slazem Luka sa tobom. Ti strani drzavljani bi trebalo da placaju skolarinu za strane drzavljane i samim tim automatski bi trebalo da izgube mesto u domu. U tom slucaju bi mi, ciji roditelji placaju porez ovoj drzavi imali i budzetsko mesto i dom po povlascenoj ceni.
CIRINELA Odgovori
I ja se slažem sa Lukom. Naši studenti imaju "besplatno" školovanje. To što nas Crnogorska Vlada pljuje na sva zvona, što se udružuje sa šiptarima radi uništavanja države Srbije , to našem predsedniuku nije dovoljnoi. On jednopstavno voli da se ku**ci sa nekom nepostojecom demokratijom demokratske stranke nelkim ludačkim sistemom vrednosti sve na štetu građana Srbije. Rad te ku**itosti naša deca ne mogu da se besplatno školuju a crnogorska mogu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.