Komentara: 1
Pregleda: 4027

U subotu finale 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

10.01.2014. u 16:53h
Izvor: Subotica.com
Ostale su još dve zvanične utakmica koja će odlučiti ko će biti pobednik 41. izdanja Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji se tradicionalno igra od 1972 godine u Hali sportova u Subotici, a meč pre toga odlućiće o trećeplasiranoj ekipi. Finalisti turnira su ekipe Kuće zdravlja i Šeki enterijera, taj meč počinje u 19 časova, a pre njega biće odigrano nekoliko revijalnih mečeva u kojima će između ostalih učestvovati i novinarske selekcije RTS-a i subotičkih novinara.
U subotu finale 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Posle mnogo uzbudljivih i neizvesnih utakmica turnir ulazi u samu završnicu i ostalo je da se odigraju još dva meča - za trofej i za treće mesto.

Pre finalne utakmice, koja počinje u 19 časova, odigraće se revijalni meč (16:15h) u malom fudbalu između Bačke 1901 - Spartaka (dečaci od 12 do 14 godina), zatim meč za treće mesto (17h) i već pominjani revijalni meč između sportskih novinara Subotice i sportskih novinara RTS-a. Taj meč počinje u 18:15h.

Nagradni fond iznosi 650.000 dinara (Prvo mesto 500.000, drugo 100.000, a treće 50.000 dinara) dok će pobedniku turnira pored velikog prelaznog pehara pripasti i pehar Radio televizije Srbije u trajno vlasništvo. Cena ulaznice od eliminacione faze iznosi 100 dinara i tako će biti i za celodnevni program u subotu.

Za sve prisutne posetioce predviđena je bogata tombola. Nagrade će biti izvučene odmah nakon finalne utakmice, zatim će uslediti ceremonija dodela pehara i medalja, kao i pojedinačne nagrade za najbolje igrače turnira.

Na zatvaranju turnira biće dosta poznatih lica, a direktnog prenosa preko TV-a ipak neće biti, pa se poziva publika da na vreme dođe u Halu i obezbedi ulaznice jer sudeći po dosadašnjoj poseti vrlo je verovatno da će se ove subote tražiti mesto više. Finalnu utakmicu turnira će snimati ekipa RTV i ovih dana emitovaće snimak koji ćemo naravno podeliti sa vama kada bude dostupan.

Početni udarac na finalnom meču izvešće veterani i legende fudbalskog kluba "Spartak" Antal Tapiška i Miloš Glončak

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4027

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

mali fudbal

novogodišnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.