Komentara: 1
Pregleda: 1795

U Subotici počinje Summer3p festival

22.07.2010. u 16:34h
Izvor: Portal "24 sata"
<p>Osmi po redu festival elektronske muzike &bdquo;Summer3p" počinje danas i trajaće do 25. jula, na jedinstvenoj lokaciji - Termalnom bazenu i Mu&scaron;kom &scaron;trandu na Paliću.</p>
U Subotici počinje Summer3p festival

Na ovogodišnjem Festivalu nastupiće, između ostalih, Izhevski (Rusija), Jarle Braathen (Norveška), Soul of Man (Velika Britanija), James Allardyce (Velika Britanija), Egostereo (Italija) i Marko Milosavljević (Srbija). VJ podrška tokom celog Festivala biće Kids On Truth. Pored muzičkog programa, "Summer3p" će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, tribina i kampanja.

Na prostoru Muškog štranda, na samoj obali Palića, tokom trajanja Summer3p festivala, posetioci će svakodnevno moći da uzmu učešće u likovnim, filmskim, fotografskim, muzičkim, plesnim i radionicama reciklaže, a biće organizovana i posebna radionica za decu na temu „Reciklirana muzika". U Clubu Del Lago, na Muškom štrandu, biće postavljene izložbe koje svojim konceptom podržavaju inicijativu Festivala za podizanje ekološke svesti, kao i izložbe kroz koje će učesnici u radionicama moći da pokažu svoja dela.
Pojedinačne ulaznice za svaki dan moći će da se kupe od prvog dana Summer3pa, od sutra, 22. jula, na blagajni festivala, po ceni od 300 dinara.

http://summer3p.subotica.com/

Izvor: Portal "24 sata"
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1795
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.