• Pregleda: 7746

U Subotici i Bajmoku zaplenjena veća količina cigareta i markirane garderobe

Subotička policija je, u dva odvojena pretresa na području ove policijske uprave, zaplenila 3. 375 boksova cigareta i dečju odeću na kojoj su korišćene oznake poznatih proizvođača sportske opreme.
U Subotici i Bajmoku zaplenjena veća količina cigareta i markirane garderobe

Pretresom kuće u Bajmoku, koju koristi osumnjičeni, policija je pronašla boksove cigareta, vrednosti 6. 750. 000 dinara, sa akciznim markicama Republike Srbije, Makedonije i Kosova, dok je jedan deo bio bez akciznih markica.

Protiv mađarskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćen promet akciznih proizvoda, podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

U drugoj akciji, subotička policija je pretresom porodične kuće jednog Subotičanina, pronašla veću količinu dečje sportske garderobe. On se sumnjiči da je nabavio i skladištio dečju odeću na kojoj su korišćene oznake poznatih proizvođača sportske opreme.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake ili usluga, protiv njega je podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

10
tetka Odgovori
Divno. Naši carinici su nešto vredni!. Mene samo zanima gde ode ta silna zaplenjena roba? da li dospe socijalno ugro\enima , a cigarete naravno na uništavanje ILIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...................... da pustimo mašti na volju.
pero Odgovori
Svaka cast,pocela nasa policija konacno da radi.
zzz Odgovori
predpostavka samo, cim je madjarski drzavljanin to je garant sve slato za madjarsku! preko kojekavih prelaza i NE prelaza
exsex Odgovori
Na buvljaku je jos te robe, koja koristi tudje ime...Navalite, ili su oni tamo u dilu sa nekima?
juli Odgovori
Suboticka vlast odlicno zna koja firma u Subotici sije sportsku garderobu sa laznim etikiranjem.
Sluga sive ekonomije Odgovori
EEE, da mi imamo naseg Eliot Nesa on ne bi preturao po raznim podrumima trazeci farmerke i trenerke, nego bi otisao da obidje privatne sivaone [*...*]
A sto se cigara tice, ako ima akciznu markicu znaci da je roba regularna bez obzira o kojoj se kolicini radi, ili mozda nailaze vremena iz doba UDBE kad imas dve sunke automatski se oba zaplenjuju.
Vesko Odgovori
Lzgleda da je nekom lakse pronaci cigare i sportsku grderobu, nego u slucaju kada su nekom
ukrali i oterali preko 100 kom. ovaca.
bole Odgovori
eto zato treba jos ovih komunalnih [*...*] u uniformama kao za sahranu
pero Odgovori
Konacno da krenu na te svercere cigareta.Znase koje glavni u gradu za sverc cigara i kako i od koga dobija svaki dan stotine paketa cigareta sa akciznom markicom.[*...*]
Sojic Odgovori
Bice pusenja...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.