• Pregleda: 3961

U Subotici će se graditi centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

U Subotici će se graditi centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Subotički Gerontološki centar dobio je od Ministarstva rada i socijalne politike 40 miliona dinara za izgradnju prvog Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Srbiji.

Centar će biti izgrađen u blizini Gerontološkog centra, a prostiraće se na površini od 650 kvadratnih metara, na kojoj će pacijenti moći da dobiju sve neophodne usluge na jednom mestu.

Gerontološki centar je takođe od Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo i socijalnu politiku dobio milion dinara kako bi mogao da nabavi najsavremenije opreme za medicinsku rehabilitaciju. Kako je najavljeno, centar bi trebalo da bude dovršen do sredine naredne godine, dok će osoblje centra biti obučeno za rad u ovoj novoj zdravstvenoj ustanovi u saradnji sa segedinskom Neurološkom klinikom.

Izvor: Dnevnik "Danas"

povezane teme

6
roach Odgovori
Kada? 2037. godine?
Istina Odgovori
Uz svo poštovanje i izvinjenje što mu se u ovom komentaru ne obraćam sa "Vi", ... piči ovaj Ivanišević. Ipa fondovi, projekti, razne donacije i sredstva iz budžeta.

Dobru potporu ima za izbore, koliko sam čuo moguće je da će biti u užem krugu za kandidata za novog gradonačelnika, ali ipak, da se zna: upravljati Gerontološkim i upravljati Gradom je velika razlika.
Ivanišević, Modest Dulić... ili, možda čak neko iz redova SVM
Mislim da su nam to opcije...
Dida Odgovori
Auuuuuuuuuuuuuu, al je kampanja krenula ovi zuti sad vec udaraju i gde treba i gde ne treba ! ccc "gospodje i gospodo" nije to dobro NIJE ! Ako mislite da je narod lud GADNO ste se prevarili !
Sanda Odgovori
Piči Ivanišević dok mu finansijska policija malko ne pročešlja ponude i fakture za sve one radove koje je do sada izveo, samo je caka u tome što ON zna da do toga neće još doći jer je nekome izgleda zanimljiv pa ima zaleđinu - ali ničija nije gorela do zore, tako da neće ni njegova a onda će vala da bude belaja ....
hooker Odgovori
G,Ivanisevic ima rezultate,i tu nema price.Ali mi smo ocekivali rezultate i u drugim sferama.
clouseau Odgovori
Ok on se istice, pre svega po lepim ocima, a sta je uradio u gerontoloskom sto do sada nije bilo vidjeno? Ne mogu da se otmem utisku da je ovo sve u vecem delu shminka. Znam da ga cesto pominju na vestima, ali nikako da se setim zbog cega...?
Od kada je on u Gerontoloskom, ostalo je to sto je ostalo od starih zaposlenih, a novih su njegova familija (clanovi Stranke). Takodje, od kada je on tamo, ne zaposljavaju vise ni jednog fizioterapeuta, sto je svojevrsna glupost imajuci u vidu cime se bave. I ne ne gledam svemu u zube, ali ne mogu da se otmem utisku da je sve to potpuno izvikano.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.