• Pregleda: 5549

U rezervnom točku sakrio 12.000 cigareta

Carinici su 14. decembra 2016. godine na graničnom prelazu Horgoš sprečili da iz zemlje izađe 12.000 krijumčarenih cigareta, uredno složenih na mestu predviđenom za rezervni točak.
U rezervnom točku sakrio 12.000 cigareta

Cigarete su otkrivene u prostoru za rezervni točak prilikom detaljne kontrole automobila „Audi A6“ nemačkih registarskih oznaka. Vozač automobila 40-godišnji makedonski državljanin albanske nacionalnosti, prethodno je carinicima rekao da nema ništa za kontrolu osim ličnog prtljaga.

Ispostavilo se da je u prostoru za rezervni točak u prtljažniku, izuzetno precizno bilo zapakovano čak 12.000 cigareta „West red“ sa makedonskim akciznim markicama.

Prema našim saznanjima protiv makedonskog državljanina biće podneta krivična prijava zbog nedozvoljene trgovine akciznim proizvodima, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Milce Odgovori
Makedonski državljanin albanske nacionalnosti sa nemackim registarskim tablicama, mislim u opste nije sumnjivo.
uvek u pravu Odgovori
Bojim se da će nam EU uvesti sankcije ako naši carinici pronađu još nešto kod njihovih omiljenih likova s belom kapicom.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.