• Pregleda: 1984

U ponedeljak Dan otvorenih vrata u Prekršajnom sudu

Prekršajni sud u Subotici organizuje manifestaciju pod nazivom ''Dan otvorenog suda za učenike srednjih škola'', u ponedeljak sa početkom u 11 časova.
U ponedeljak Dan otvorenih vrata u Prekršajnom sudu

Manifestacija se održava uz podršku JRGA projekta za refomu pravosuđa i odgovornu vlast, sa ciljem upoznavanja mladih ljudi sa načinom funkcionisanja i ulogom Prekršajnog suda i sudija našeg suda u pravosudnom sistemu Republike Srbije.

Programom je predviđeno upoznavanje učenika srednje škole Gimnazije ''Svetozar Marković'' u Subotici, sa osnovnim problemima mladih, kao učesnika u saobraćaju, upoznavanje učenika sa kompletnom procedurom sudskog postupka, a biće organizovana simulacija suđenja, s tim što će poslove sudije, okrivljenih, branilaca i svedoka, obavljati sami učenici, uz podršku sudije i zaposlenih u Prekršajnom sudu u Subotici, zaključuje se u saopštenju Prekršajnog suda u Subotici.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

2
cule Odgovori
Superr
otvorite vrata i ostavite otvorena sve dok ne pohvataju sve LOPOVE PRIVREDNOG KRIMINALA koji su ojadili ovaj grad i ovu drzavu
Na zalost ima i sudija medju njima narocito oni koji su sudili Severase
drmr Odgovori
Jel ovaj sud ikada nekome odredio kaznu,po propisu zakona?? Ne verujem
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.