Komentara: 2
Pregleda: 2304

U ponedeljak Dan otvorenih vrata u Prekršajnom sudu

06.06.2014. u 17:19h
Izvor: RTV Yueco
Prekršajni sud u Subotici organizuje manifestaciju pod nazivom ''Dan otvorenog suda za učenike srednjih škola'', u ponedeljak sa početkom u 11 časova.
U ponedeljak Dan otvorenih vrata u Prekršajnom sudu

Manifestacija se održava uz podršku JRGA projekta za refomu pravosuđa i odgovornu vlast, sa ciljem upoznavanja mladih ljudi sa načinom funkcionisanja i ulogom Prekršajnog suda i sudija našeg suda u pravosudnom sistemu Republike Srbije.

Programom je predviđeno upoznavanje učenika srednje škole Gimnazije ''Svetozar Marković'' u Subotici, sa osnovnim problemima mladih, kao učesnika u saobraćaju, upoznavanje učenika sa kompletnom procedurom sudskog postupka, a biće organizovana simulacija suđenja, s tim što će poslove sudije, okrivljenih, branilaca i svedoka, obavljati sami učenici, uz podršku sudije i zaposlenih u Prekršajnom sudu u Subotici, zaključuje se u saopštenju Prekršajnog suda u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2304
Povezane teme

prekršajni sud

dan otvorenih vrata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.