• Pregleda: 1001

U planu niz aktivnosti Kancelarije lokalnog ombudsman

U planu niz aktivnosti Kancelarije lokalnog ombudsman
Od nastanka Kancelarije Ombudsmana veliki broj naših sugrađana se javilo ombudsmanu za razna pitanja. Oni su svima izašli u susret a trenutno su u planu aktivnosti u oblasti interkulturalnosti i projekat učeničkog medijatora. Na tribini su predočene neke od ključnih aktivnosti koje je lokalna Kancelarija ombudsmana prošle godine sprovodila,kao i izazove sa kojima se suočavala . Sa nevladinim organizacijama su došli do zajedničkog plana aktivnosti u sferi interkulturalnosti. Zbog čestih pojava nasilja među mladima Kancelarija lokalnog ombudsmana će krajem maja sprovesti projekat učeničkog medijatora. Do sada se 2086 građana obratilo lokalnom ombudsmanu za različita pravna pitanja i ni jedan građanin nije ostao bez odgovara. Trenutne najvažnije akcije su u okviru aktivnosti zaštite ljudskih prava i aktivnost na završetku projekta besplatne pravne pomoći.
1
bitka Odgovori
samodoprinos u Aleksandrovu?zelimo da znamo dokle ce nam skidati samodoprinos sa plata,kada smo istrazivali na koji nacin je produzeno na jos 4 godine dobili smo odgovor da je sve bilo regularno sto svi znamo da nije jer potpisi su ocigledno bili falsifikovani od strane mesne zajednice rekli ste nam da do kraja 2012 jos vazi navodno taj dokument da li to znaci da od januara nece nam vise skidati sa plate ili cemo opet biti ubedjeni da smo potpisivali i slozili se da nastavljamo da placamo.voleli bih smo da vidimo te potpise sto smo potpisali sandorcani su spremni da na rigorozan nacin sprece dalje placanje samodoprinosa jer njihova letovanja i uzivanja neka sami zarade a ne na nasim ledjima.s toga unapred trazimo vasu pomoc mirnim putem NECEMO VISE DA PLACAMO SAMODOPRINOS MESNOJ ZAJEDNICI .hvala unapred,
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.