• Pregleda: 54080

U petak počinje sezona klizanja na Gradskom klizalištu

U petak 29.11. zvanično počinje sezona klizanja, pošto je u završenoj fazi montiranje ledene ploče na Gradskom klizalištu.
U petak počinje sezona klizanja na Gradskom klizalištu

Prvi termin klizanja za građane će biti u petak 29.11. od 18 časova. Radno vreme klizališta će biti: radnim danima (ponedeljak-petak) od 10 do 12 časova u prepodnevnom terminu i od 18 do 20 časova u popodnevnom, zatim u subotu i nedelju od 10 do 12, od 15 do 17  i od 18 do 20 časova

Cena ulaznice ostaje ista kao prošle godine 110 dinara. Klizalište raspolaže sa određenim brojem klizaljki koje građani mogu iznajmiti, a takođe vrši i uslugu oštrenja.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Darko Šćepanović

povezane teme

11
saruman Odgovori
Da ste sacekali jos malo,na Palicu bi se ledena ploca sama montirala...
@HOKEJ
Mudro zboris!
MC Odgovori
Amin !
Aleksandar Odgovori
E nek je krenilo, kada smrzne -40C bice jos bolje
Aleksandar Odgovori
Mi smo otprilike jedna Yuznoslovenska zemlja, sirokih shvatanja i malog prostora. Vecina nas bi zelela sa svoje dete vidi ka reprezentativaca u fudbalu, kosarci ili odbojki. Da ne spominjemo tenis. Medjutim ima dece koja vredno vezbaju i na ledu, vezbaju i u boksu i u dzudou. Da ih okupimo sve na led? Nema svrhe. Za svako nase dete nekada je stajala malo drzava. Sada stoji samo roditelj. Drago ije stosu ovde momci iz Kanade i Sad oni znaju hokej. Bez ikakve zlobe, bas mi je drago. Inace hokej znaju rusi ameri kanadjani norvezani i finci. Zaboravio sam zareze. Nego setih se u Bafalu sto mi kazemo Kanadjani vodili 3:0 Stiv Harper ispred ekrana viknio Yes Rusi pobedili 3:5! Ja dobio opkladu od $100
Duda Odgovori
SUPEEEER! Meni je bas dragooo a vi kako hocete :)
ma idi begaj Odgovori
"montiranje ledene ploče" ?!?!?! Hehehehe
Master Odgovori
Super. Jedino radno vreme nije bas najbolje, ali ajd.
Memla Odgovori
Može li mi neko objasniti gde se nalazi klizalište?nov sam u gradu pa neznam....
xy Odgovori
Da li radi 2. januara klizaliste?
zju zju Odgovori
Da li klizaliste radi 2.1.2014.???
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.