• Pregleda: 2026

U pet saobraćajnih nezgoda šesnaest osoba povređeno

U pet saobraćajnih nezgoda šesnaest osoba povređeno

U periodu od 5. do 11. februara, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda. U pet saobraćajnih nezgoda jedna osoba je teže povređena i 15 osoba su lakše povređene, dok je u dve saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 68 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 355 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno devet vozača od kojih je za pet vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatroganse službe imali su devet intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Petar Lakovic Odgovori
У оној саобраћај.незгоди код Диспанзера,више возила и лакше повређених,лик који је возио Пасата каравана крем жуте боје( окер)је саобраћајац! Возило му нерегистровано ,надувао 0,39 mlg алкохола а данас га видим у граду вози Reno Scenic истекла регистрација 17.8.2017. ( на налепници) Финансијски се брзо опоравио али у главу никако да дође,а и може му се!
Coby Odgovori
isttina,sve je istina kao i da je u zoni skole voznja dozvoljena 30 a vozio je mnogo brze kad su mu cak i tockovi otpali od udarca,policija voza neregistrovana i kradena odnosno zaplenjena vozila dok se ne desi ovako nesto zasticeni su.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.