• Pregleda: 3187

U osam saobraćajnih nezgoda, jedna osoba poginula

U osam saobraćajnih nezgoda, jedna osoba poginula

U periodu od 20. do 26. novembra, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda. U šest saobraćajnih nezgoda jedna osoba je poginula, dve osobe su teže povređene, a šest osoba je lakše povređeno. U dve saobraćajne nezgode, pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 37 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 309 prekršajnih naloga i iz saobraćaja su isključena tri vozača, od kojih je za jednog vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasne službe imali su osam intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Suboticanin Odgovori
Od sviju tih jedan pijan,pa zadrzan. Ajte molim Vas koga zezate?
Mali tigar Odgovori
Napredovali smo samo jedan od million drugih nas sirotinju ganjate a ove budzovane sto Boze kao da su na reli trkama to nista I dal imas zimske gume opremu sta to vredi pored ovakvih vozaca kad ce za njih zakon
Željko Odgovori
Uvek mi je smetao naziv saobracajna nezgoda, a bude mrtvih i povredjenih. Primereniji naziv bi bio saobracajna nesreca, dok bi nezgoda bila obicno cukanje, gde je jedina steta materijalna.
Stomina Odgovori
Korupcija na extra visokom nivou, mangupi sa besnim kolima sa preko 3000 cm3, kojima je registracija i po 80- 100 000 din ...i ne registruju aute .... godisnje 2-3 puta ako ga zaustave tarifa je 50€ i teraj ....
Sasa Odgovori
Kako ste hrabri iza nadimaka,a kada vas zaustave civilite ne bi li vam progledali kroz prste. Ako ste toliko oravedni i posteni sto pravite prekrsaje i sto ih neplatite kao normalni i kulturni ljudi!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.