Komentara: 0
Pregleda: 360
Foto

U OŠ „Matko Vuković“ obeležen praznik Materice

11.12.2023. u 10:37h
Izvor: RTV Yueco
U Osnovnoj školi “Matko Vuković” u subotu, u organizaciji Kola srpskih sestara, održana je priredba povodom obeležavanja hrišćanskog praznika majki i žena – Materice.
U OŠ „Matko Vuković“ obeležen praznik Materice

Iako se praznik Materice obeležava 24. decembra, u Osnovnoj školi “Matko Vuković” učenici, njihovi roditelji i nastavnici okupili su se ranije, što je ujedno bila i prilika da se zajedno pripreme za Božić, rekla je veroučiteljka Vukosava Erković.

Tokom priredbe školski hor u kojem pevaju učenici 1. i 2. razreda izveli su pesme povećene majkama i bakama.

U OŠ „Matko Vuković“ obeležen praznik MatericeČlanice Kola srpskih sestara tom prilikom pokazale su na koji način se obeležava praznik Materice, te su darovale decu slatkišima.

Izvor: RTV Yueco
Obeležavanje hrišćanskog praznika "Materice" Obeležavanje hrišćanskog praznika "Materice" Obeležavanje hrišćanskog praznika "Materice" Obeležavanje hrišćanskog praznika "Materice" Obeležavanje hrišćanskog praznika "Materice" Obeležavanje hrišćanskog praznika "Materice" Obeležavanje hrišćanskog praznika "Materice" Obeležavanje hrišćanskog praznika "Materice"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 meseci i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 360
Povezane teme

Kolo srpskih sestara Subotica

materice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.