Komentara: 1
Pregleda: 3225

U Italiji pronađen autobus subotičkih maturanata

12.10.2010. u 16:03h
Izvor: Blic
<p>Italijanska policija prona&scaron;la je autobus &bdquo;Subotica transa" koji je 24. septembra ukraden sa parkinga nedaleko od Rima, nakon &scaron;to je maturante Srednje ekonomske &scaron;kole iz Subotice koji su njim putovali na ekskurziju po Italiji ostavio u blizini jednog tržnog centra.</p>
U Italiji pronađen autobus subotičkih maturanata

Autobus je u voznom stanju i ima jedno oštećenje na prednjoj levoj strani, neposredno iza vozačevih vrata, ali u njemu nisu nađene stvari maturanata, koje su bile unutra u momentu krađe. Kako saznaje „Blic", konzul Srbije u Rimu je obišao autobus, koji je trenutno na sudskom parkingu u jugoistočnom predgrađu Rima, nakon čega je pokrenuo proceduru vraćanja autobusa subotičkoj firmi.

U autobusu je inače nađen komplet ključeva, kao i dva mobilna telefona koji su bila u kaseti ispod vozačevog sedišta. Iz boksova, gde su đaci i profesori držali prtljag, nestalo je sve osim jedne jakne, dok je u kabini ostalo nekoliko komada odeće i jedno jastuče. O pronalasku autobusa „Suboticu trans" obavestilo je Ministarstvo spoljnih poslova, u čijem dopisu nije navedeno da li su eventualno otkriveni izvršioci krađe.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3225
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.