Komentara: 3
Pregleda: 3825

U humanitarnoj akciji subotičkih DJ-eva prikupljeno 135.640 dinara za ugrožene od poplava

27.05.2014. u 13:01h
Izvor: Subotica.com
U subotu u klubu "Pogon" održana je humanitarna manifestacija pod nazivom "United DJs - Pomoć za ugrožena mesta poplavama", u organizaciji subotičkih DJ-eva na kojoj je nastupilo 26 imena subotičke elektronske scene. Ukupan ostvareni prihod u ovoj akciji je 135.640 dinara.
U humanitarnoj akciji subotičkih DJ-eva prikupljeno 135.640 dinara za ugrožene od poplava

Pored kupovine ulaznice za ovaj događaj, posetioci su imali mogućnost da ostave i dobrovoljni prilog u kutije Crvenog krsta, čiji su volonteri bili prisutni tokom večeri, te je na ovom događaju ukupno prikupljeno 135.640,00 dinara. Sav prihod je prosleđen Crvenom krstu Subotica.

Organizatori su izrazili želju da od prikupljenog iznosa 20.000,00 dinara bude usmereno Fondaciji za zaštitu životinja u Srbiji - FAPS koja se brine o spašenim životinjama tokom poplava, dok će ostatak Crveni krst rasporediti po prioritetima.

Ujedinjeni DJ-evi Subotice su neizmerno zahvalni svima koji su posetili ovaj događaj i na taj način pomogli ljudima u nevolji, ali svakako i onima čija je nesebična i besplatna pomoć omogućila da se ova manifestacija održi i da bude na visokom nivou: Audiosolution, Rental, PP Systems, Protec, Creative Line, Craft marketing, Štamparija Čikos, Štamparija Printex, Klub Pogon, Summer3p, Profix Studio, Venera Bike, Groove Athletic.

Naravno, zahvalnost je upućena i mnogim pojedincima koji su svoje slobodno vreme iskoristili da pomognu u realizaciji ovog dešavanja.

Subotički DJ-evi već imaju bogatu istoriju organizovanja i učestvovanja na dešavanjima humanitarnog karaktera, te će i dalje nastaviti da, uz svoje sugrađane, pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3825
Povezane teme

Humanitarna akcija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.