Komentara: 5
Pregleda: 4322

U četvrtak pojačana kontrola saobraćaja

20.09.2017. u 17:34h
Izvor: Subotica.com
U četvrtak pojačana kontrola saobraćaja

U okviru projekta „Evropski dan bez poginulih u saobraćajnim nezgodama“, koji po drugi put organizuje Evropska mreža saobraćajnih policija (TISPOL), Ministarstvo unutrašnjih poslova će u četvrtak sprovesti akciju pojačane kontrole saobraćaja na teritoriji čitave zemlje, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Poseban akcenat biće stavljen na kontrolu brzine, proveru alkoholisanosti vozača, kao i kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa. Projekat EDWARD (European day without a road death) podržan je od strane Evropske komisije i njime se apeluje na sve građane da razmisle o rizicima sa kojima se suočavaju u saobraćaju, o rizicima koje mogu prouzrokovati drugim učesnicima u saobraćaju i na koji način mogu da smanje navedene rizike.

Projekat EDWARD se sprovodi sa ciljem da 21. septembar bude prvi dan na evropskim putevima bez poginule osobe u saobraćajnim nezgodama ili da broj poginulih i teško povređenih osoba bude što manji

S obzirom da je subotička saobračajna policija nedavno pojačala vozni park, očekuje se da će sutra na gradskim ulicama ta vozila i biti maksimalno angažovana u navedenoj akciji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4322
Povezane teme

kontrola saobraćaja Subotica

saobraćajna policija

saobraćajni prekršaji

kontrola saobraćaja

bezbednost u saobraćaju

bezbednost saobraćaja

kontrola učesnika u saobraćaju

kršenje saobraćajnih propisa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.