Komentara: 17
Pregleda: 11655

U Bajmoku pronađeno beživotno telo beskućnika

04.11.2014. u 16:07h
Izvor: Subotica.com
U ataru, u ulici Marka Oreškovića u naselju Mali pašnjak u nedelju pronađeno je beživotno telo Tibora Daraboša (1960) na kome su vidljivi stravični tragovi ujeda pasa lutalica.
U Bajmoku pronađeno beživotno telo beskućnika

Telo svog sugrađanina, koji je otprilike mesec dana spavao među gumama, pronašli su meštani Bajmoka i odmah obavestili policiju i Hitnu pomoć, koja je mogla samo da ustanovi smrt. Pretpostavlja se da je nesrećni beskućnik preminuo prirodnom smrću i onda postao plen lutalica, ali je po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici telo je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, posle čijih analiza će se više znati o vremenu i načinu na koji je smrt nastupila.

Po rečima komšija, Daraboš je imao nekoliko kuća u selu, ali je u proteklom periodu ostao bez njih, te je poslednje dane života spavao na ulici. Kako kažu, bio je prepoznatljiv po hramanju na jednu nogu, mnogo je pio, nije imao porodicu, a sa rodbinom nije bio u dobrim odnosima.

U Bajmoku pronađeno beživotno telo beskućnika

- "Viđao sam ga svaki dan, pio je mnogo, ali nije bio nasilan, išao je polako i uvek stao da se pozdravi... Prizor koji smo zatekli bio je stravičan, niko ne zaslužuje ovakav kraj" – priča kratko Jožef Sabo iz Bajmoka.

Podsetimo, pre tri godine, takođe u Bajmoku, na sličan način nastradao je Radojko Mitrović, koga su pojeli psi koje je hranio u svom dvorištu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 11655

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.