Komentara: 16
Pregleda: 19159

U autu pronađeno 6kg droge, veća količina novca i arsenal oružja

27.07.2016. u 12:21h > 13:26
Izvor: Subotica.com
U autu pronađeno 6kg droge, veća količina novca i arsenal oružja

Uprava granične policije u saradnji sa Upravom carina, na graničnom prelazu Horgoš, prilikom ulazne kontrole putničkog motornog vozila marke "Nisan Almera" kojim je upravljao albanski državljanin S.M.(47), pronašla je više paketa opojne droge amfetamin i kokain ukupne bruto težine 5.868 grama, više paketa ukupne težine 536 grama u kojima su se nalazile tablete ekstazi, pet pištolja, revolver, 23 komada pištoljske i revolverske municije, dva pištoljska prigušivača, i 31.000 evra.

Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, oružje, droga i novac pronađeni su u specijalno izrađenom prostoru u konstrukcionim šupljinama vozila iza kontrolne table.

Osumnjičenom,  koji se nalazi i na interpolovoj poternici, određeno je zadržavanje do 48 časova, i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužiocu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 19159
Povezane teme

granični prelaz horgoš

krijumčarenje robe

krijumčarenje oružja

zaplena narkotika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.