Komentara: 5
Pregleda: 3947
Foto

Turistički objekti u našem gradu dobili podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam

07.12.2021. u 13:39h
Izvor: Subotica.com
Među turističkim objektima koji su ove godine dobili podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam je i restoran "Road Side" na Paliću, koji je zahvaljujući subvenciji od tri miliona dinara povećao smeštajne kapacitete.
Turistički objekti u našem gradu dobili  podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam

Po rečima Nenada Ivaniševića, pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, u razvoj sadržaja na severu Bačke ove godine usmereno je više od 50 miliona dinara, što je 10 odsto ukupnih sredstava ovog Sekretarijata.

- Ovo je nastavak obilaska korisnika naših sredstava, jer lično hoću da se uverim da su ona uložena na pravi način, ali i sa vlasnicima objekata i turističkim delatnicima razgovaramo kako da koncipiramo konkurse za sledeću godinu. Da zajedno vidimo šta bi pomoglo da Palić ima još više noćenja i privuče još više turista - istakao je Ivanišević, dodajući da je "Road Side" opravdao dobijena sredstva i time stekao pravo da i dogodine konkuriše. - U predlogu pokrajinskog budžeta za narednu godinu je da budžet Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam bude veći za 23 odsto, tako da smo spremni da već u januaru raspišemo konkurse iz oblasti privrede, turizma i zapošljavanja, da bi novac što pre došao do krajnjih korisnika kako bi se što bolje pripremili za predstojeću turističku sezonu.

Turistički objekti u našem gradu dobili  podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizamZahvaljujući pomoći, povećani su smeštajni kapaciteti restorana "Road Side", koji je turistima dostupan tokom cele godine.

- Ova pomoć nam veoma znači. Umesto 13 soba sada imamo 15, sa 60 ležajeva. Imamo još planova i konkurisaćemo i naredne godine. Gosti su nam uglavnom stranci, koji se leti zadrže tri do pet dana, jer imamo bazen, a zimi manje, jednu do dve noći - kazao je Ivica Budanović, vlasnik restorana "Road Side".

Turistički objekti u našem gradu dobili  podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam

Izvor: Subotica.com
Sekretar Nenad Ivanišević u poseti ugostiteljskom objektu i prenoćištu "Roadside" Sekretar Nenad Ivanišević u poseti ugostiteljskom objektu i prenoćištu "Roadside" Sekretar Nenad Ivanišević u poseti ugostiteljskom objektu i prenoćištu "Roadside" Sekretar Nenad Ivanišević u poseti ugostiteljskom objektu i prenoćištu "Roadside" Sekretar Nenad Ivanišević u poseti ugostiteljskom objektu i prenoćištu "Roadside" Sekretar Nenad Ivanišević u poseti ugostiteljskom objektu i prenoćištu "Roadside" Sekretar Nenad Ivanišević u poseti ugostiteljskom objektu i prenoćištu "Roadside" Sekretar Nenad Ivanišević u poseti ugostiteljskom objektu i prenoćištu "Roadside"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 3947
Povezane teme

Nenad Ivanišević

pokrajinski sekretarijat za privredu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.