Komentara: 54
Pregleda: 5332
Foto

Turistički info centar u novom ruhu

30.01.2024. u 14:12h
Izvor: Subotica.com
Turistički info centar u novom ruhu

Info centar Turističke organizacije Subotice zasijao je novim sjajem. Prostor koji se nalazi tik pored svečanog ulaza u Gradsku kuću je adaptiran i povezan sa Vestibilom, te sada posetioci mogu lakše da dođu do informacija i suvenira.

- Posle nekoliko godina možemo da kažemo da je projekat realizovan, te sada imamo jedan moderan i funkcionalan objekat za predstavljanje turističke ponude i same usluge koju ćemo ponuditi turistima i posetiocima u gradu. Grad Subotica i Palić su među prvih šest turističkih destinacija u Srbiji i naš grad svakako zaslužuje jedan ovakav objekat za primenu turističke usluge – ističe Aleksandar Medaković, direktor Turističke organizacije Subotice.

Turistički info centar u novom ruhu

Prema očekivanjima, Subotica će ove godine zabeležiti više od 200.000 dolazaka i više od 400.000 noćenja, a ovaj objekat će doprineti još boljoj turističkoj usluzi.

- Odlika ovog objekta je funkcionalnost, jer iz njega imamo direktan  ulaz u Vestibil Gradske kuće, te će moći da se rade i turističke posete. Veliku zahvalnost za realizaciju ovog projekta vrednog oko deset miliona dinara dugujemo Ministarstvu turizma i omladine i Grad Subotici, koji je finansirao 80 odsto investicije – dodaje Medaković. - Objekat je zamišljen da bude i biletarnica kada se dešavaju koncerti u gradu, dok će suvenirnica mnogo više da radi.

Turistički info centar u novom ruhuTuristički info centar u novom ruhu

Radno vreme je od 9 do 17 časova, a u budućnosti, kada se prošire sadržaji i uvedu obilasci Gradske kuće, vrata Info centra će biti otvorena do 20 časova. Radno vreme vikendom je od 9 do 13 časova.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje novih prostorija Turističke organizacije Subotice Otvaranje novih prostorija Turističke organizacije Subotice Otvaranje novih prostorija Turističke organizacije Subotice Otvaranje novih prostorija Turističke organizacije Subotice Otvaranje novih prostorija Turističke organizacije Subotice Otvaranje novih prostorija Turističke organizacije Subotice Otvaranje novih prostorija Turističke organizacije Subotice Otvaranje novih prostorija Turističke organizacije Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 3 nedelje
Komentara: 54
Pregleda: 5332
Povezane teme

Turizam Subotica

turistička organizacija subotica

turizam

aleksandar medaković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.