Komentara: 1
Pregleda: 3967

Turistička ponuda Subotice na Sajmu turizma

29.09.2011. u 16:38h
Izvor: RTV City
Turistička ponuda Subotice na Sajmu turizma

Na ovogodišnjem, 44. Međunarodnom sajmu turizma koji se do sutra održava u Novom sadu, svojom ponudom učestvovala je i Turistička organizacija grada Subotice, koja je zaintersovanim posetiocima sajma predstavila celokupnu ponudu Palića kao turističke destinacije, kao i program jesen – zima 2011/2012. godine.

Turistička organizacija već nekoliko meseci unazad sprovodi nekoliko važnih projekata koji će Palić predstaviti u najboljem svetlu turističkih destinacija. Jedan od projekata tiče se postavljanja turističke signalizacije na pešačkoj zoni, kao i projekat obeležavanja vinskog puta koje se planira do kraja novembra. U planu Turističke organizacije je i osnivanje kongresnog sektora u okviru Turističke organizacije Subotice.

Pored Palića, na sajmu je u okviru turističke ponude grada Subotice predstavljen i Donji Tavankut, koji je učestvovao na konkursu udruženja za unapređenje saradnje i razvoj turizma u Podunavlju „Bogatstvo različitosti“, čiji je cilj kreiranje jedinstvenog turističkog proizvoda, kojim bi ovaj region bio prepoznat na domaćem i medjunarodnom turističkom tržištu, a koji je u konkurenciji 45 sela Vojvodine i 5 sela Srbije, našao na listi sela sa najspremnijim kapacitetima za turisticku promociju.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3967
Povezane teme

palić

Turistički informativni centar Subotica

turističko informativni centar

turistička organizacija subotica

sajam turizma

ivana jovčić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.