Komentara: 22
Pregleda: 5696
Foto

Turijske kobasice (i) za korisnike Narodne kuhinje

11.02.2022. u 12:38h
Izvor: Subotica.com
Članovi Udruženja "Kobasicijada" iz Turije, donirali su sveže kobasice Narodnoj kuhinji.
Turijske kobasice (i) za korisnike Narodne kuhinje

Pedeset kilograma sveže turijske kobasice biće iskorišćeno za pripremu obroka za korisnike programa Narodne kuhinje, kao i za korisnike Prihvatilišta, koje je još uvek otvoreno. 

- U našem gradu ima 1.200 korisnika Narodne kuhinje. Gradska uprava nas podržava sa 32,5 miliona dinara, ali je i pored toga svaka donacija dobrodošla. Zahvaljujući ovakvim donacijama mi možemo obogatiti obroke koje svakodnevno pripremamo za najugroženije sugrađane - kaže Miodrag Varo, koordinator programa Narodne kuhinje.

Turijske kobasice (i) za korisnike Narodne kuhinjeČlan Gradskog veća, Ilija Đukanović zahvalio se članovima Udruženja "Kobasicijada" iz Turije na tradicionalnoj donaciji za Narodnu kuhinju i podsetio da Grad Subotica finansijski podržava aktivnosti Crvenog krsta.

- U budžetu za ovu godinu, za sve aktivnosti koje se realizuju preko Crvenog krsta, opredelili smo 41 milion dinara.

Turijske kobasice (i) za korisnike Narodne kuhinje

Danas je održana promocija "Kobasicijade" u Subotici i to po 36. put, dok će se glavna manifestacija održati u Turiji poslednjeg vikenda u februaru.

Jedna od glavnih atrakcija u okviru naš centralne manifestacije u Turiji je i pravljenje najduže kobasice, koja će ove godine biti duga čak 2038 metara - najavio je Željko Popić iz "Udruženja "Kobasicijada" i pozvao sve Subotičane da dođu u Turiju na ovu manifestaciju. 

Izvor: Subotica.com
Promocija "Turijske kobasicijade" Promocija "Turijske kobasicijade" Promocija "Turijske kobasicijade" Promocija "Turijske kobasicijade" Promocija "Turijske kobasicijade" Promocija "Turijske kobasicijade" Promocija "Turijske kobasicijade" Promocija "Turijske kobasicijade"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 22
Pregleda: 5696
Povezane teme

crveni krst

narodna kuhinja

Turijska kobasicijada

donacija narodnoj kuhinji

ilija đukanović

crveni krst subotica

miodrag varo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.