Komentara: 1
Pregleda: 2912

"Tržnica" organizuje jesenji vašar

20.10.2017. u 12:08h
Izvor: Subotica.com
AD "Tržnica" Subotica ponovo vraća tradiciju organizovanja vašara na auto i stočnoj pijaci u Malom Bajmoku. Ovogodišnji, jesenji vašar, održaće se u nedelju, 22. oktobra, a "Tržnica" poziva poljoprivrednike, zanatlije, trgovce, ugostitelje i sve oni koji su zainteresovani da prodaju ili kupe nešto od onoga što se može pronaći samo na ovakvim manifestacijama, da se priključe vašaru.
"Tržnica" organizuje jesenji vašar

Vašar se organizuje zajedno sa još dva događaja, koji se istog dana održavaju na ovom prostoru, a to su auto pijaca i pijaca sitnih životinja, koji okupljaju više stotina izlagača i posetilaca.

Učesnicima jesenjeg vašara na raspolaganju će biti slobodan prostor, odnosno asfaltna podloga za postavljanje sopstvenih štandova, kao i mogućnost da artikle prodaju iz auto prikolica. Takođe, "Tržnica" izlagačima nuditi i iznajmljivanje svojih pokretnih prodajnih štandova, odnosno tezgi, kućica i paviljona.

Za dodatne informacije i rezervacije prodajnog prostora, zainteresovani se mogu javiti na telefon 024 555-377, svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2912
Povezane teme

Tržnica Subotica

vašar

jesenji vašar

auto pijaca

stočna pijaca

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.