Komentara: 4
Pregleda: 10077

Tržni centar u Subotici, projekat kompanije GTC

25.11.2008. u 23:12h
<p>Na upravo zavr&scaron;enom sajmu nekretnina, MAPIC-u, koji se održava u Kanu već 14. put za redom, kompanija GTC Srbija predstavila je svoj novi projekat - Avenue Mall Subotica.</p>
Tržni centar u Subotici, projekat kompanije GTC

Idejni projekat centra izradila je kompanija '' Moshe T Zur Architects '' iz Tel Aviva. Projektom su predvidjena tri nadzemna nivoa namenjena kako prodaji tako i zabavi, zatvorene garaže u dva podzemna nivoa kapaciteta 520 parking mesta, a završetak izgradnje planira se za kraj 2010. godine.

"Ovo će biti najveći i najsavremeniji shopping centar u Vojvodini i prvi u Subotici - 30 km od mađarske granice, 18 km od auto puta E 75. Sigurni smo da je GTC tržni centar investicija od regionalnog značaja", izjavila je prilikom predstavljanja projekta Ines Radović, direktor prodaje i marketinga u kompaniji GTC Srbija.

MAPIC je jedinstvena manifestacija koja na svetskom nivou okuplja predstavnike maloprodajnih lanaca, investitore, predstavnike lokalnih i regionalnih vlasti, kao i kompanije koje se bave razvojem nekretnina iz celog sveta.

Ove godine, i pored recesije koja je pogodila sferu razvoja nekretnina, na MAPIC-u su se okupili predstavnici preko 70 zemalja, a kompanija GTC je predstavila ukupno 14 projekata tržnih centara u regionu.

 

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 10077
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.