Komentara: 0
Pregleda: 1084

Trostruki veslački program sutra na Paliću

31.08.2018. u 23:49h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Veslačkog kluba Palić i Veslačkog saveza Srbije na jezeru Palić sutra će biti održan trostruki takmičarski program. Pored poslednje regate Kupa Srbije, poslednjeg kola Omladinske lige Srbije, ljubitelji veslanja moći će da prisustvuju i Otvorenom prvenstvu Vojvodine.
Trostruki veslački program sutra na Paliću

Za takmičenja na Paliću koja se održavaju sutra prijavljeno je 158 posada. Pored domaćih klubova Partizana, Limana, Save, Srebrnog jezera, Crvene zvezde, Galeba, Grafičara, Danubiusa 1885, Smedereva, Palića, Čuruga, Begeja 1883, Pirota i Zreneksa 1995, predstavnike će imati i mađarski Mohač i Csongradi, kao i hrvatski Iktus i Baranja, koji će se onadmetati na Otvorenom prvenstvu Vojvodine.

Nakon sutrašnjeg  takmičenja Srbija će dobiti ukupne pobednike Kupa Srbije u kadetskoj konkurenciji i Omladinske lige Srbije u pionirskoj konkurenciji. U Kupu Srbije pred poslednju regatu vodi Crvena zvezda sa 76.750 bodova, slede Partizan sa 67.625 i Smederevo sa 50.

Kada je reč o Omladinskoj ligi Srbije posle dva kola čelnu poziciju drži Čurug sa 25, drugoplasirano Smederevo ima 22, a trećeplasirani Partizan 19 bodova. Biće organizovana i trka studentskih osmeraca.

Kvalifikacije u disciplinama u kojima je prijavljeno više od šesta posada počinju u 10 časova, dok finala startuju od 13 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1084
Povezane teme

veslački klub palić

veslačka regata

veslanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.