Komentara: 0
Pregleda: 3850

Trojica uhapšena zbog prevare, krađe i preprodaje

17.12.2010. u 12:47h
Izvor: Glas javnosti
<p>Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvr&scaron;io vi&scaron;e krivičnih dele prevare subotička policija podnela je krivične prijave protiv Pere R. (50) iz Bajmoka.&nbsp;Policija sumnja da je Pera R. od poljoprivrednika iz naselja Bajmok i Aleksa &Scaron;antić kupovao stoku dajući lažne priznanice i time ih dovodio u zabludu, a sebi pribavio novčanu korist u iznosu od gotovo dva miliona dinara, saop&scaron;ila je subotička policija.</p>
Trojica uhapšena zbog prevare, krađe i preprodaje

Subotička policija uhapsila je Tibora K. (25) iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teške krađe i neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila.

Osumnjičeni se tereti da je iz trafika i prodavnica na teritoriji Subotice, Bačke Topole, Malog Iđoša, Kanjiže, Sente i Ade krao cigarete i slatiše i prodavao ih na buvljoj pijaci.

Krivična prijava podneta je i protiv Zdravka M. (55) iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene trgovine.

Osumnjičeni se tereti da se u dužem vremenskom periodu bavio nelegalnom prodajom i kupovinom preparata za potenciju čiji je promet po zakonu zabranjen ili ograničen.

Izvor: Glas javnosti
Postavljeno pre 13 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3850
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.