Komentara: 2
Pregleda: 5472

Trogodišnji ugovori za trio fudbalera Spartaka

13.07.2015. u 10:04h
Izvor: Subotica.com
Mladi igrači Marko Jondić, Branimir Jočić i Đorđe Ivanović potpisali su profesionalne ugovore sa subotičkim superligašem. Sva trojica su prošla kompletnu Omladinsku školu Spartaka, a poslednje dve sezone proveli su na kaljenju u Palići, Bačkoj i Senti, da bi pred kraj minule sezone zaigrali konačno i za prvi tim Golubova na superligaškoj sceni.
Trogodišnji ugovori za trio fudbalera Spartaka

Marko Jondić jedan od najtalentovanijih u svojoj generaciji za prvi tim debitovao je 25. maja 2011. godine na Marakani protiv Crvene zvezde. Tadašnji trener plavo – belih Ljubomir Ristovski pružio je šansu šesnaestogodišnjem Jondiću. Usledila je pozajmica u FK Palić koji se tada takmičio u Srpskoj ligi Vojvodina. Prošle sezone mladi vezista je nastupao za prvi tim, ali ga je povreda do kraja sezone odvojila sa terena.

- "Drago mi je što sam potpisao profesionalni ugovor sa Spartakom. Ovim potpisom ostvario sam korak više u svojoj karijeri, a sa druge strane znači da klub ima poverenje u mene.Daću svoj maksimum da već ove sezone ukazanu priliku i opravdam" – rekao je Jondić

Nakon odlaska Novice Maksimovića u Vojvodinu, Spartak nije imao dileme ko će da ga nasledi na poziciji zadnjeg veznog. Branimir Jočić svojim igrama pred kraj minule sezone je pokazao da je dostojan superligaškog takmičenja.

- "Zadovoljstvo mi je što samo u Spartaku, klubu čiju sam kompletnu omladinsku školu prošao. Na pozajmicama u Paliću i Senti stekao sam mnogo iskustva što mi je dodatno pomoglo da se nametnem treneru i da dočekam svoju prilku u prvom timu" – kaže Jočić.

Đorđe Ivanović čiji zadatak je da postiže golove, u prolećnom delu protekle sezone nekoliko puta je zatresao mrežu protivnika baš kada je to bilo važno.

- "Potrudiću se da opravdam poverenje uprave koja mi je pružila priliku. Potpisivanje ovog ugovora je dodatni motiv da još bolje radim i na terenu pružam svoj maksimum. Kao moji saigrači, tako i ja pokušaćemo što bolje da odigramo i ostvarimo ono što nam je cilj" – jasan je Ivanović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5472
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.