Komentara: 2
Pregleda: 4924

Trinesti turnir u uličnoj odbojci (Streetvolleyball) 18. i 19. maja

11.05.2013. u 11:42h
Trinaesti po redu, Streetvolleyball turnir održaće se u periodu od 18. do 19. maja 2013. godine, na Gradskom trgu u Subotici u organizaciji Odbojkaškog kluba Velleyball, a pod pokroviteljstvom Grada Subotice i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine.
Trinesti turnir u uličnoj odbojci (Streetvolleyball) 18. i 19. maja

Streetvolleyball turnir predstavlja međunarodni ulični turnir u mini odbojci, koji ima za cilj stvaranje uslova za aktivno učešće mladih u vrhunskom sportu, posebno u sportskim igrama, kao i stvaranje uslova za aktivnije uključivanje mlađe populacije u sportske aktivnosti u slobodno vreme.

Ovogodišnji Streetvolleyball turnir 2013 , ima za cilj da doprinese razvoju odbojke, stvaranju uslova za aktivnije učešće mladih u vrhunskom sportu, kao i uključivanju mlade populacije u sportske aktivnosti u slobodno vreme, kroz afirmaciju sportskog i takmičarskog duha.

Ovogodišnji Streetvolleyball turnir održaće se na trideset (30) terena na Trgu republike i Trgu slobode u Subotici, uz učešće oko 200 ekipa sa oko 1500 takmičara iz 40 klubova koji dolaze iz više od 30 gradova širom Srbije, i inostranstva, a u skladu sa važećim odbojkaškim pravilima FIVB-a.

Programom Streetvolleyball turnira predviđena su takmičenja u mini odbojci za dečake i devojčice od 9 do 15 godina koji će biti podeljeni u 7 kategorija za devojčice i 5 kategorija za dečake. Takmičenja će se održati na 20 terena prvog dana, a drugog dana na 10 terena, u periodu od 09:00 do 21:00h. Takođe, programom manifestacije, u okviru Streetvolleybal turnira, predviđeno je održavanje i Međunarodnog Festivala odbojke.

Trinesti turnir u uličnoj odbojci (Streetvolleyball) 18. i 19. maja

Turnir iz 2007. godine kada je poslednji put u pozadini bilo Narodno pozorište

Pogledajte ostale fotografije Street volleyball turnira iz 2007. godine

Trinesti turnir u uličnoj odbojci (Streetvolleyball) 18. i 19. maja

Prošlogodišnji turnir (2012)

Pogledajte ostale fotografije sa prošlogodišnjeg (XII) turnira

Pravo učešća i prijavljivanje

Pravo učešća na Streetvolleyball turniru imaće sve zainteresovane, prijavljene ekipe, u nekoj od 7 kategorija za devojčice i 5 kategorija za dečake, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na Streetvolleyball turniru obavljaće dostavljanjem uredno popunjene prijave (mejlom, faksom ili poštom) organizatoru takmičenja.

Za najuspešnije ekipe Streetvolleyball turnira predviđene su sledeće nagrade: Medalje za prva tri mesta u svim kategorijama; Nagrada za najboljeg smečera; Nagrada za najboljeg dizača; Nagrada za najboljeg dizača; Nagrada za najboljeg blokera; Nagrada za najboljeg primača; Nagrada za najboljeg servera; Nagrada za najboljeg trenera; Diplome za prva tri mesta; Diplome za najbolje igrače i trenere.

Napomena:
Takmičari moraju biti zdravstveno sposobni za učešće na turniru.

Pogledajte zvaničan bilten turnira

Trinesti turnir u uličnoj odbojci (Streetvolleyball) 18. i 19. maja

12. Streetvolleyball Festival odbojke (2012)

12. Streetvolleyball Festival odbojke (2012) 12. Streetvolleyball Festival odbojke (2012) 12. Streetvolleyball Festival odbojke (2012) 12. Streetvolleyball Festival odbojke (2012) 12. Streetvolleyball Festival odbojke (2012) 12. Streetvolleyball Festival odbojke (2012) 12. Streetvolleyball Festival odbojke (2012) 12. Streetvolleyball Festival odbojke (2012)
Pogledaj ostale fotografije

Street Volleyball

Street Volleyball Street Volleyball Street Volleyball Street Volleyball Street Volleyball Street Volleyball Street Volleyball Street Volleyball
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4924

Povezane vesti

Povezane teme

streetvolleyball turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.