• Pregleda: 4705

Trinaest saobraćajnih nezgoda tokom protekle sedmice

Trinaest saobraćajnih nezgoda tokom protekle sedmice

U periodu od 5. do 11. juna, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda. U 11 saobraćajnih nezgoda jedna osoba je poginula, dve osobe su teže povređene, dok je 11 osoba lakše povređeno. U dve saobraćajne nezgode pričinjena je samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 68 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 258 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 16 vozača.

U toku protekle nedelje, pripadnici Vatrogasnih jedinica imali su 14 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Ona Odgovori
I onda se posle cude sto ima toliko policije po gradu...E pa tako i treba sto vise policije za bezbedniji saobracaj!
Lazarus1Long Odgovori
Drhtim kad vozim kola, drhtim kad vozim biciklu i drhtim kada pešaka idem. Ko prvak stalno gledam levo, desno pa opet levo. Po neki put se osećam ko ona životinjica merkat.

Policija jeste tu ali sve pogrešno rade, a to i pokazuju brojke saobraćajnihg nezgoda u kojima nažalost ima mrtvih.
Pravdoljub Odgovori
Itekako je potrebna oštrija i odlučnija akcija policije u cilju suzbijanja saobraćajnih prekršaja -jer neosvetljeni biciklista opasnost je vozačima motornih vozila, pešak isto, dede i babe na električnim biciklima, vangabaritne mašine su opasnost za sve, divljanje sa motorima i autima života nažalost može koštati svakoga. I tu nije odgovornost samo na počiniocima i prekršiocima nego itekako i na policiji koja je dužna po zakonu da građanima obezbedi mir i spokojstvo u svakom smislu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.