Komentara: 1
Pregleda: 2862

Tribina "Zaustavimo nasilje" sutra u Gradskoj biblioteci

30.10.2014. u 15:42h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe iz Novog Sada, visokoškolske jedinice u Subotici i Gradske biblioteke, u petak od 18 časova u Čitaonici održaće se tribina pod nazivom "Zaustavimo nasilje".
Tribina "Zaustavimo nasilje" sutra u Gradskoj biblioteci

Tribina "Zustavimo nasilje" kao  i promociju monografije "Seksualno zlostavljanje dece -kriminološki i krivičnopravni aspekti" prof. dr Zorana Pavlovića održaće se sutra od 18 časova u Čitaonici Gradske biblioteka, pod pokroviteljstvom Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Visokoškolska jedinica Subotica, Park Ferenca Rajhla 8.

Izlagači na tribini će biti: Mirjana Tatić, psiholog u Službi za zaštitu dece i mladih Centra za socijalni rad grada Subotice, Panić Miletić Livija, Zamenik Osnovnog javnog tužioca u OJT Subotica, Milena Radivojev, Sudija Višeg suda Subotica, Biljana Stoparić, Sudija Višeg suda Subotica, dr. Duško Špirta, Psihijatar u Opštoj bolnici Subotica i  prof. dr Zoran Pavlović, šef krivočnopravne katedre Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Novi Sad.

Organizatori su pozvali građane da posete tribinu, da se upoznaju sa tematikom i da iskažu svoj stav i time doprinesu borbi za smanjenje svih oblika nasilja u društvu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2862

Povezana vest

Povezane teme

čitaonica

žrtve nasilja

psihičko nasilje

nasilje u školi

nasilje u porodici

nasilje nad ženama

čitaonica gradske biblioteke

vršnjačko nasilje

porodično nasilje

nasilničko ponašanje

nasilje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.