• Pregleda: 2130

Tribina "Zaustavimo nasilje" sutra u Gradskoj biblioteci

U organizaciji Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe iz Novog Sada, visokoškolske jedinice u Subotici i Gradske biblioteke, u petak od 18 časova u Čitaonici održaće se tribina pod nazivom "Zaustavimo nasilje".
Tribina "Zaustavimo nasilje" sutra u Gradskoj biblioteci

Tribina "Zustavimo nasilje" kao  i promociju monografije "Seksualno zlostavljanje dece -kriminološki i krivičnopravni aspekti" prof. dr Zorana Pavlovića održaće se sutra od 18 časova u Čitaonici Gradske biblioteka, pod pokroviteljstvom Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Visokoškolska jedinica Subotica, Park Ferenca Rajhla 8.

Izlagači na tribini će biti: Mirjana Tatić, psiholog u Službi za zaštitu dece i mladih Centra za socijalni rad grada Subotice, Panić Miletić Livija, Zamenik Osnovnog javnog tužioca u OJT Subotica, Milena Radivojev, Sudija Višeg suda Subotica, Biljana Stoparić, Sudija Višeg suda Subotica, dr. Duško Špirta, Psihijatar u Opštoj bolnici Subotica i  prof. dr Zoran Pavlović, šef krivočnopravne katedre Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Novi Sad.

Organizatori su pozvali građane da posete tribinu, da se upoznaju sa tematikom i da iskažu svoj stav i time doprinesu borbi za smanjenje svih oblika nasilja u društvu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Alo Bing? Odgovori
Bitno je da 90% Suboticana poludi/komentarise/cita clanke o onom olosu koji je ubio Tijanu ili o clanku o Milici. Sada, ovde gde je jedan calanak koji je o prevenciji, nema nikoga da rec prozbori a jedva ko i da je procitao isti, da vidi o cemu je rec. Sramota...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.