• Pregleda: 1866

Tribina o novom Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada

Udruženje profesionalnih upravnika "Profesionalni upravnici Srbije" organizovaće izložbu fotografija pod nazivom "Lice mog doma" i tribinu o novom Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada u četvrtak, 7. decembra, u zgradi Nove opštine (Trg Lazara Nešića 1, sala 1), s početkom u 18 časova.
Tribina o novom Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada

Izložbu fotografija otvoriće dr Danijel Kukaras, građevinski inženjer i prodekan Građevinskog fakulteta u Subotici, i Janoš Bagi, šef Sektora edukacije Regionalne privredne komore Subotica.

Nakon toga, uspediće tribina pod nazivom "Zakon o stanovanju i održavanju zgrada bez tajni". Učesnici tribine pokušaće sugrađanima da približe najznačajnije odrednice novog zakona, te će Sanja Šćepanović, predsednica Udruženja, govoriti o održavanju zgrada, pravni okvir sugrađanima će približiti pravnik Ostoja Dražić, dok će nešto više o finansijskom aspektu reći ekonomista Rada Radomirović. Pitanja učesnika i prisutnih na tribini, predviđena su nakon predavanja.

Iz Udruženja profesionalnih upravnika pozivaju sve zainteresovane sugrađane, a posebno predsednike Skupštine stanara stambenih zajednica, da uzmu učešće na tribini.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
žderonja Odgovori
A šta će biti besplatno za pojesti????
kojot
Кобасице домаће...
kojot Odgovori
Шта ако ја нисм у могућности да поред осталих трошкова плаћам наметнуте услуге управника? Шта ће се предузети против мене?
Žderonja
Moraš da platiš, nema neću ili ne mogu.
Ako ne platiš, možda naprave kobasicu od tebe.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.