Komentara: 4
Pregleda: 2261

Tribina o novom Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada

05.12.2017. u 11:55h
Izvor: Subotica.com
Udruženje profesionalnih upravnika "Profesionalni upravnici Srbije" organizovaće izložbu fotografija pod nazivom "Lice mog doma" i tribinu o novom Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada u četvrtak, 7. decembra, u zgradi Nove opštine (Trg Lazara Nešića 1, sala 1), s početkom u 18 časova.
Tribina o novom Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada

Izložbu fotografija otvoriće dr Danijel Kukaras, građevinski inženjer i prodekan Građevinskog fakulteta u Subotici, i Janoš Bagi, šef Sektora edukacije Regionalne privredne komore Subotica.

Nakon toga, uspediće tribina pod nazivom "Zakon o stanovanju i održavanju zgrada bez tajni". Učesnici tribine pokušaće sugrađanima da približe najznačajnije odrednice novog zakona, te će Sanja Šćepanović, predsednica Udruženja, govoriti o održavanju zgrada, pravni okvir sugrađanima će približiti pravnik Ostoja Dražić, dok će nešto više o finansijskom aspektu reći ekonomista Rada Radomirović. Pitanja učesnika i prisutnih na tribini, predviđena su nakon predavanja.

Iz Udruženja profesionalnih upravnika pozivaju sve zainteresovane sugrađane, a posebno predsednike Skupštine stanara stambenih zajednica, da uzmu učešće na tribini.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2261
Povezane teme

tribina

profesionalni upravnik zgrade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.