Komentara: 1
Pregleda: 1017

Tri kontejnera za grad

07.06.2010. u 03:00h
Izvor: RTV Yueco
<p>Radnici i rukovodstvo Bratstva, kao i članovi samostalnog sindikata koji su sve vreme uz ovo preduzeće, povodom akcije "Očistimo Suboticu", poklnolili su gradu Subotici tri kontejnera.</p>
Tri kontejnera za grad

Iz samostalnog sindikata poručuju da akcija "Očistimo Suboticu" za njih ima dvostruko značenje. Osim njegovog osnovnog značenja, ona može da se odnosi i na sve neodgovorne poslodavce. Svi učesnici ove akcije kažu da vode jednim sloganom, a to je "stalo nam je da nam krene". Namera ove akcije, osim čišćenja životnog prostora, jeste i da se uputi poruka javnosti da se nešto pozitivno dešava u preduzeću.

Bratstvo je trenutno u restruktuiranju a upućen je i javni poziv za prodaju preduzeća strateškom partneru. Akcija izrade tri kontejneraa, koji će biti poklonjeni gradu, samo je još jedna od pozitivnih stvari koje se dešavaju u preduzeću. Akciju "Očistimo Srbiju" pokrenulo je ministarstvo za zaštitu životne sredine, a Subotica se punim snagama uključila u nju. članica gradskog veća za ekologiju I komunalije pohvalila je ideju ovog preduzeća i istakla je joj je drago što radnici bez obzira na stanje u kome se Bratstvo nalazi žele da daju doprinos za svoj grad. Pedesetak radnika zajedno sa rukovodstvom Bratstva osim što su kontenjerima pomogli gradu Subotici, sutra će organizovanom akcijom očistiti deo oko njihovog preduzeća.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1017
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.