Komentara: 0
Pregleda: 3221

Trening utakmica Spartaka protiv Radničkog iz Bajmoka

03.10.2012. u 21:17h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbaleri Spartaka su odigrali trening utakmicu u sportskom centru "Bajmok" pred oko 200 gledalaca i pobedili domaći tim sa 0:4 i time još jednom proverili neke igrače koji bi mogli da budu u konkurenciji za nedeljni meč sa Crvenom zvezdom.
Trening utakmica Spartaka protiv Radničkog iz Bajmoka

Današnja trening utakmica protiv Radničkog u Bajmoku poslužila je treneru Kurćubiću da pred prvenstveni okršaj sa Crvenom zvezdom isproba rezervne igrače kao i igrače iz omladinskog pogona FK Spartak Zlatibor voda.

Od '62 minuta Spartak Zlatibor voda je igrao sa 10 igrača - nije bilo isključenja već je šef struke Petar Kurćubić isprobavao razne formacije u ekipi Spartak Zlatibor vode.

Strelci za Spartak su bili: '8 Nosković, '60 Milivojev, '82 Milivojev, '86 Ivanović

Radnički: Lebović, Bačić, Balažić, Crnomarković, Đorđević, Janjić, Tatalović, Bogunović, Rajić, Popović, Godar (Igrali su još: Sekulić, Ljubojčić, Marinković, Miloradović, Škoro, Maravić, Bedeković, Milenković, Beretić,  Ivošević)

Spartak Zlatibor voda: Stijaković, Đorđević, Milenović, Farkaš, Jočić, Popara, Milivojev, Vojvodić, Veselinović, Đurđević, Nosković  (Igrali su još: Jondić, Ivanović)

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3221

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

fudbalski klub radnički bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.