Komentara: 34
Pregleda: 10760

Dolazi FK "Crvena zvezda" - 8. kolo Jelen superlige (Nedelja, 15 časova)

02.10.2012. u 14:19h
Posle niza od 4 utakmice bez poraza, fudbaleri FK "Spartak Zlatibor voda" na svom terenu u okviru 8. kola Jelen Superlige dočekuju beogradsku Crvenu zvezdu.
Dolazi FK "Crvena zvezda" - 8. kolo Jelen superlige (Nedelja, 15 časova)

Utakmica je svojevremeno po rasporedu nacionalne fudbalske organizacije planirana za subotu, 6. oktobar, ali posle današnjih konsultacija kluba sa predstavnicima MUP-a, donešena je odluka da se utakmica ipak odigra dan kasnije, 7. oktobra (nedelja) od 15 časova.

Poređenje rezultata u novoj sezoni

Fudbaleri Spartaka posle 4 poraza u 4 kola u sezoni 2012/2013 u petom kolu su igrali u gostima nerešeno sa Novim Pazarom, pobedili kući Radnički iz Niša,  pobedili u gostima prvoligaša FK "Mladenovac" u Kupu Srbije i u poslednjem kolu u gostima odrigrali 1:1 sa kragujevačkim Radničkim.

Fudbaleri Crvene zvezde u novoj sezoni ne znaju za poraz, prvo kolo JSL im nije prošlo kako su želeli pošto su odigrali nerešeno protiv Rada, ali sledećih 6 superligaških mečeva su dobili i trenutno su na trećem mestu JSL, odmah iza Partizana i Rada, ali i sa utakmicom manje.

Prednost Spartaka mogla bi da bude i "vanredno" kolo za ekipu Crvene zvezde kojoj je zbog sabora u Guči početkom avgusta odloženo prvo kolo sa ekipom Javora a ta utakmica će se nadoknaditi baš pred meč sa Spartakom, u sredu. Ova prednost mogla bi da bude u vidu umora gostujućih fudbalera pošto su igrali u subotu, igraju u sredu, a igraće i u nedelju u Subotici.

Kao pripremu za ovu prvenstvenu utakmicu fudbaleri Spartaka će u sredu od 16 časova u Bajmoku odigrati prijateljsku utakmicu protiv Radničkog iz Bajmoka.

Što se tiče efikasnosti, Spartak je tu u lošijoj poziciji u odnosu na Zvezdu pošto ima gol razliku od negativih -3 (više golova primili nego dali), dok je ovo kod Zvezde pozitivnih 8 (14:6) ali uzimajući u obzir da je FK "Spartak Zlatibor voda" ušao u seriju dobrih rezultata i goletersku efikasnost, pre svih mladog Despotovića, pretpostavljamo da ova statistika neće igrati veliku ulogu.

U slučaju pobede Spartaka, domaćin bi mogao da se popne za jedno mesto više na tabeli (trenutno 12) dok bi za goste pobeda u Subotici, pod uslovom i da pobede slabašni Javor, značila automatski i preuzimanje liderske pozicije u JSL, posle 8 odigranih kola

Gostujuća ekipa dolazi na dan utakmice u Suboticu.

Cene karata za utakmicu

Određene su cene karata za utakmicu: ZAPAD  350din, ISTOK 300din, SEVER 200din, JUG 300din.
Žene / devojke i deca do 14 godina na stadion mogu da uđu besplatno.

Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" na današnjem sastanku je odlučio da spusti cene karata u odnosu na one koje su prvobitno najavljivane, imajući razumevanja za trenutnu ekonomsku situaciju  i platežnu moć sugrađana. 

Karte se mogu kupiti u prostorijama kluba (zgrada Jadran) i kod kolportera od 3. oktobra. U prodaji će biti 7 hiljada ulaznica.

Na severnoj strani stadiona nalaziće se navijači Spartaka (Marinci), dok će na južnoj biti gostujući navijači (Delije) i oni koji podržavaju Crvenu zvezdu. Zapadna i istočna tribina je namenjena za "neutralne" navijače i posmatrače.

Utakmica počinje u 15 časova ali kapije se otvaraju u 13 časova

S obzirom da je u pitanju utakmica visokog rizika i očekuje se prisustvo velikog broja gledalaca i tradicionalno velike podrške gostujuće ekipe, odlučeno je da se kapije stadiona otvaraju u 13 časova. Preporučuje se posetiocima da dođu malo ranije na stadion kako bi izbegli gužve na ulazu.

Na samom stadionu i oko njega biće pojačane snage interventne i saobraćajne policije. Osobama u pojačanom alkoholisanom stanju neće biti dozvoljen ulazak na stadion. Nije dozvoljeno unošenje oružja, oštrih predmeta, flaša sa pićem, ali ni kišobrana.

Klub predlaže posetiocima da koriste ili gradski prevoz ili da se parkiraju dalje od stadiona kako bi se izbegla gužva u saobraćaju. U vreme odigravanja utakmice očekuje se sunčano vreme, temperatura oko 16 stepeni. Bez padavina.

Dolazi FK "Crvena zvezda" - 8. kolo Jelen superlige (Nedelja, 15 časova)

Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 34
Pregleda: 10760

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub crvena zvezda

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.