Komentara: 0
Pregleda: 3152

Tražimo da se odgovorni kazne, kažu u udruženju SPAS

20.01.2012. u 15:57h
Izvor: RTV Yueco
Tražimo da se odgovorni kazne, kažu u udruženju SPAS

Udruženje za zaštitu prava građana Subotice, SPAS optužilo je zaposlene u Opštinskom i Višem sudu u Subotici da ne rade po zakonu i traže da se svi oni koji su učestvovali po njima u organizovanom kriminalu kazne.

Član Udruženja Goran Đukić je rekao da je suština problema u postupanju Višeg i Onovnog suda u Subotici u postupku po rešenju Višeg suda kojim je u zemljišne knjige upisano da je opština sa Prvom preduzetničkom bankom menjala nepokretnosti i zbog toga se predmet vraća na prvostepeni postupak.

U ovom slučaju je povređen postupak, materijalni propisi, činjenice, kao i zdrav razum objašnjava Goran Đukić. Kompletan postupak Veća Višeg i Osnovnog suda predstavlja iznošenje krivičnog dela od strane sudija čime su se sudije stavile u ulogu saizvršilaca u krivičnom delu. Treba da se preispita rad tužilaštva i svih sudija, kažu u Udruženju SPAS.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3152
Povezane teme

Viši Sud Subotica

udruženje za zaštitu građana spas

Opštinski Sud Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.