Komentara: 0
Pregleda: 860

Tradicionalni Svetosavski turnir u stonom tenisu okupio 72 takmičara

27.01.2023. u 16:07h
Izvor: Subotica.com
Politehnička škola juče je bila domaćin tradicionalnog Svetosavskog turnira koji je okupio 72 takmičara - učenika Politehničke i Hemijsko-tehnološke škole.
Tradicionalni Svetosavski turnir u stonom tenisu okupio 72 takmičara

Svetosavski turnir, šesti po redu, su i ove godine organizovali profesori fizičkog vaspitanja Čongor Nađ i Zvonko Vuković iz Politehničke škole a priiku da ga svečano otvore imali su direktor Politehničke škole Iso Planić i legenda stonog tenisa svetskog kalibra - Zoran Kalinić, koji je i revijalno "prebacio" nekoliko loptica sa zainteresovanim učenicima.

Skupu se obratio podrškom mladima i generalni sekretar Sportskog saveza Subotice Dejan Vuković,  istaknuvši značaj sportskog angažovanja u savremenom svetu.

Tradicionalni Svetosavski turnir u stonom tenisu okupio 72 takmičaraTakmičenju je prethodilo intoniranje nacionalne himne "Bože pravde" koju je otpevala Anastasija Ljubenović iz odeljenja GFD 3-9 Politehničke škole.

Takmičenje se završilo dodelom poklon-knjiga svim pobednicima i učesnicima. Što se tiče plasmana na turniru, prvi na tabeli kod dečaka bio je Roža Levente (At2-1), za njim Marko Kolar (Gfo 3-7),  Ivan Vukov (Gfd 3-9) i Nemanja Komnenov At 4-1 a kod devojaka Nataša Curnović (Gfd 3-9), Lacko Reka (Gfd 4-8), dok su Nikoleta Praštalo i Sara Okuka iz Hemijske škola bile treće.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 860
Povezane teme

politehnička srednja škola

politehnička škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.