Komentara: 1
Pregleda: 6879

Tradicionalna "Dudi Co" lampion žurka u petak

11.12.2019. u 12:06h
Sponzorisani sadržaj
Subotička kompanija "Dudi Co" će i ove godine na izuzetan način otpočeti svoje božićno-novogodišnje akcije uz lampion žurku, kuvano vino, medenu rakiju, čaj i prazničnu muziku, koja će se održati u petak, 13. decembra, ispred novog Mini centra na Segedinskom putu, s početkom u 18 časova.
Tradicionalna "Dudi Co" lampion žurka u petak

Prethodnih godina, nekoliko stotina ljudi prisustvovalo je specifičnom doživljaju kada je u nebo poletelo više stotina lampiona, simbolično noseći svaki po jednu želju naših sugrađana. Oduševljenje s kojim su okupljeni pratili ovaj praznični događaj bilo je na vrhuncu, a posetioci svih generacija, od dece do starih, uživali su u nestvarno lepom prizoru.

Lampioni su svuda u svetu uobičajena atrakcija za proslave i dekoracije. U Kini su simbol dugog života. Uz njih se zamišljaju želje i romantični su. Takođe je važno da su bezbedni i biorazgradivi, te kada u vazduhu odu daleko, jednostavno sagore - kažu iz kompanije "Dudi Co". - Cilj ove akcije jeste da oraspoložimo ljude i pokrenemo pozitivno razmišljanje i nadu u lepšu i bolju novu godinu! Decembar je specifičan mesec. Pored okićenih ulica i izloga, zimskog raspusta i proslava, nekako je u njemu sadržan i početak i kraj jednog ciklusa, koji najavljuje neke nove početke. Ovo je period kada postajemo bliži sebi i ljudima koji su nam važni, i okrećemo se od manje značajnih stvari u životu ka onima koje su nam zaista važne. Preispitujemo se, susrećemo sa sopstvenim željama, pravimo planove, donosimo odluke lakše i sa više nade. Usput nas šljokice i lampice, mirisi, ukusi i češći osmesi nekako drže u "sadašnjem trenutku" i omogućavaju nam da u njemu i uživamo.

Tradicionalna "Dudi Co" lampion žurka u petak

U želji da doprinese toj prazničnoj magiji, kompanija je pre nekoliko godina uvela tradiciju puštanja lampiona, ne bi li na taj način okupila ljude u dobrom raspoloženju na jednom mestu i napravila veliki oblak pozitivne energije i lepih želja koje će sa lampionima poslati u svemir, u nadi da će uzvratiti ispunjenjem i novom lepom energijom.

- Kao i svake godine, na poklon ćemo podeliti 500 svetlećih lampiona i uz božićne pesme, kuvano vino, medenicu i čaj, koji će takođe biti besplatni za posetioce, poželeti najlepše želje i pustiti ih da odlete u nebo, što je simbol uspešnog početka - poručuju iz kompanije "Dudi Co". - Lampioni podstiču ljude da se raduju, veruju u sebe, svoje snove i ispunjenje želja i to je osnova ovog događaja. Naravno, sa ovim najavljujemo i naše božićno-novogodišnje akcije koje nude mnogo sniženih cena za praznične kupovine, ali one nisu uslov da dođete, zamislite svoje želje i podelite lepu energiju ovog događaja sa nama. Jedini uslov koji postavljamo je dobro raspoloženje. Dobro nam došli!

Tradicionalna "Dudi Co" lampion žurka u petak

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 6879
Povezane teme

dudi co

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.