Komentara: 73
Pregleda: 14813

"Toplana" dobila novog direktora

27.03.2019. u 10:13h
Izvor: Subotica.com
Odlukom Gradskog veća novi direktor JKP „Subotička toplana“ u naredne četiri godine biće Predrag Bobić, inače odbornik u Skupštini grada Subotice. Skupština treba da potvrdi ovo imenovanje.
"Toplana" dobila novog direktora

Za razliku od pre četiri godine kada je izbor direktora „Toplane“ uzdrmao gradsku političku scenu i rezultirao prelaskom velikog dela članstva Socijalističke partije Srbije u Pokret socijalista, konkurs je ovoga puta protekao bez problema.

Kako je navedeno u obrazloženju Gradskog veća, na javni konkurs za izbor direktora, koji je Skupština grada Subotice, kao osnivač preduzeća, raspisala 26. septembra prošle godine, prijavila su se tri kandidata. Dokumentaciju su predali dosadašnji direktor ovog preduzeća Dervo Ahmetović, dosadašnji izvršni direktor Predrag Bobić i bivši direktor Pero Rikić

Bodovanjem kandidata i utvrđivanjem rang liste, komisija je zaključila da najviše bodova ima Predrag Bobić, diplomirani ekonomista. Ovu odluka će se naći na sledećem zasedanju lokalnog parlamenta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 dan
Komentara: 73
Pregleda: 14813

Povezana vest

Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

gradska toplana

izbor direktora javnih preduzeća

predrag bobić

direktori javnih preduzeća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.