Komentara: 9
Pregleda: 19531

Toni Cetinski održao koncert u Subotici

08.03.2015. u 05:32h
Izvor: Subotica.com
U Hali sportova Toni Cetinski je sinoć održao spektakularan koncert, koji su organizatori najavljivali i kao koncert godine u Subotici. Tokom skoro 3 časa duženja sa subotičkom publikom preko 2.500 poštovalaca lika i dela ovog pevača uživalo je u svakom trenutku sinoćnjeg nastupa.
Toni Cetinski održao koncert u Subotici

Toni Cetinski je prethodne noći održao izuzetno uspešan koncert u prepunoj subotičkoj Hali sportova. Nezaboravno veče za mnoge otvorio je pesmom "Krik", a publika je već od prvih taktova prepoznala energiju koju je Toni emitovao tokom čitave večeri.

Sjajnim vokalom i bogatim muzičkim repertoarom, Toni Cetinski oduševio je publiku koja je od prve do poslednje pesme uživala u velikim hitovima. Svaka pesma ispraćena je ovacijama i gromoglasnim aplauzom, a Toni nije krio zadovoljstvo zbog druženja sa subotičkom publikom tokom skoro 3 časa koliko je trajao nastup. Po rečima organizatora u Hali je sinoć bilo oko 2.500 posetilaca koncerta.

Pevač rodom iz Pule vrlo je popularan na prostoru bivše Jugoslavije, poznat je po svojim emotivnim tekstovima, interpretacijama, romantičnim gestovima, kao i energičnim nastupima, a sinoć je u interakciji sa publikom usrećio dvoje mladih kojima je ispunio želju i "kumovao" na njihovoj veridbi pred više hiljada posetilaca koncerta, što je i očekivano naišlo na oduševljenje prisutnih.

Toni Cetinski održao koncert u Subotici

Za ovaj koncert je od početka vladalo veliko interesovanje naših sugrađana. Uzimajući u obzir činjenicu da je subotička publika probirljiva i da Halu sportova nije lako popuniti, koncert koji je održao Toni Cetinski može se smatrati izuzetno uspešnim.

Na zvaničnoj FB stranici Cetinski se još jednom zahvalio subotičkoj publici na prijatnoj večeri, te poželeo srećan 8. mart svim ženama, a u komentarima se javio veliki broj posetilaca koji su uzvratili Cetinskom na odličnom nastupu u kojem su bez sumnje uživali.

 

Toni Cetinski održao koncert u Subotici

Ukoliko niste bili u prilici, a želeli ste, da osetite uživo atmosferu sa koncerta, predlažemo da pogledate povezani album sa blizu 300 fotografija.

Posle koncerta u Subotici Cetinski će narednog četvrtka i petka nastupiti u beogradskom Sava centru za koje takođe vlada izuzetno interesovanje.

Izvor: Subotica.com
Toni Cetinski - koncert u Subotici Toni Cetinski - koncert u Subotici Toni Cetinski - koncert u Subotici Toni Cetinski - koncert u Subotici Toni Cetinski - koncert u Subotici Toni Cetinski - koncert u Subotici Toni Cetinski - koncert u Subotici Toni Cetinski - koncert u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 19531
Povezane teme

koncert subotica

slike sa koncerta

koncert hala sportova

toni cetinski

fotografije sa koncerta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.